Hej. Nie czytałem całego wątku niestety bo mam chyba dość... Inną sprawę do rozgryzienia
Mianowicie...
Mam Iphone 4 z systemem 4.3.5 Mogę zapisać jeszcze pliki shsh na spokojnie bo ma JB. Ale problem jest w tym taki. Chcę upgradować do 5.1.1 nie do 6.01 oraz co w sumie najważniejsze chcę mieć stare czyli 4.10 wersję baseband. Jak to zrobić?! Totalnie nie wiem czy zrobienie to ifaithem tylko wybranie spreparowanego softu bez bb będzie dobre i czy mi podkręci do 5.1.1 czy pliki shsh będą działały tylko na 4.3.5.
Proszę o bardzo szybką odpowiedź.
Setki razy wałkowane ale pan jest wygodny i nie chce mu się poczytać paru ostaniach stron...
Napiszę to po raz ostatni. Pobierasz pliki SHSH do interesującego cię softu(Tinny Umbrella lub Redsnowem). Następnie ściągasz najnowszego Snowbrezza, oraz plik z softem który cie interesuje. Potem dzięki opcji iFaith w snowbrezz łączysz pliki SHSH z softem , wprowadasz telefon w pwng dfu i z shiftem odtwarzasz wskazując soft zrobiony przez snowa.
Z drugiej strony jak czytam ten temat i patrzę na spamu takich "ekspertów" jak Amex nie dziwię się że nie chce Ci się tego czytać.