Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

jak usunac aktualizacje iOS

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 c0ler

c0ler
  • 6 posts

Posted 21 September 2012 - 00:00

Witam :) wszedzie szukalem odpowiedzi na moje pytanie i niestety bez skutku. Dzisiaj zauwazylem ze zakladka OTHER w iTunes zabiera mi 2 GB miejsca z pamieci iPhone`a - usuwalem aplikacje, muzyke, save`y, zdjecia, filmy wszystko co sie dalo. Przywracalem kopie, czyscilem iPhone`a korzystalem z iexplorera, diskaid`a itp itp itp. Nic nie pomoglo caly czas zajmuje mi 2 GB. Przeszukiwalem wszystko co sie da w ustawieniach i znalazlem informacje w aktualizacji oprogramowania ze mam pobrana aktualizacje nowego iOS 6 i moge ja zainstalowac. Oczywiscie nie chce jej zainstalowac ale jestem przekonany ze przynajmniej 700 MB tych innych to jest wlasnie to.
Albo nawet calosc - nie mozliwe aby nagle po jednej nocy (pamietam wczoraj jak obudzilo mnie powiadomienie w iPhonie ze jest dostepny nowy soft i czy chce go instalowac wybralem opcje nie i poszedlem spac) nagle wsyslo mi 2 GB pamieci i to jeszcze do tej zakladki INNE (Other).

Posted Image

Moje pytanie i prosba brzmi nastepujaco, Jak to usunac ? juz nie mowie o powiadomeniu ktore caly czas swieci ale jak usunac te pobrane pliki z iOS 6, i wylaczyc te OTA update ?

Np. W ipadzie moim jak sprawdzilem w ustawieniach aktualizacje to nie jest napisane ze juz pobrane (downloaded) tylko pokazuje wielkosc pliku. I jest opcja download and install. Natomiast w iphonie od razu ze jest pobrane i opcja install now,

iPhone byl przez noc podpiety do wifi i ladowal sie. Podejrzewal ze super inteligentne OTA samo pobralo aktualizacje. Tak wiec zapytam jeszcze raz jak usunac te pobrane pliki czy tez plik z iOS 6 ? jak to wylaczyc i usunac ??

Dziekuje z gory za pomoc i pozdrawiam

#2 Konrado

Konrado

• 1844 posts
  • SkądŚwidnica

Posted 21 September 2012 - 06:21

OTA samo nic nie pobiera...

#3 c0ler

c0ler
  • 6 posts

Posted 21 September 2012 - 08:30

Swietnie :-) a moze mi ktos pomoc i powiedziec jak to usunac ten pobrany update ?

#4 c0ler

c0ler
  • 6 posts

Posted 21 September 2012 - 20:15

[CIACH] Tego się nie da nawet przeczytać, jak chcesz pomocy, szanuj czytających!

Zasady umieszczania wpisów na forum
Sprawdź pisownię i gramatykę swojej wypowiedzi. Nie tylko spowoduje to lepsze zrozumienie Twojej wypowiedzi przez innych ale też pozwoli Ci na zachowanie szacunku do Twojej osoby. Przy okazji nie dostarczysz innym pretekstu do ataków na Twoje słownictwo i styl w zastępstwie prawdziwej dyskusji.

Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać. [URL="http://myapple.pl/programy-112/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Przeczytaj to![/URL].

#5 Castor Troy

Castor Troy
  • 16 posts
  • SkądWrocław

Posted 04 October 2012 - 21:10

Cześć, Podpinam się do pytania kolegi jeśli można. Mam ten sam problem - chce usunąć instalkę systemu iOS 6 z pamięci i nie wiem jak. Mam iOS 5.1.1. Pomóżcie proszę Was ślicznie i z góry jak coś bardzo dziękuje. :)

#6 dtox

dtox
  • 145 posts

Posted 04 October 2012 - 21:21

Dolaczam sie :)

#7 VanRave

VanRave
  • 380 posts
  • SkądGdańsk

Posted 04 October 2012 - 23:47

Jak ktoś posiada jaillbreak'a,to jest na to pewien tweek :P

#8 mjakmisio

mjakmisio
  • 10 posts

Posted 05 October 2012 - 09:47

VanRav pochwal się jak to zrobić. Mam ios 5.1.1 z jailbreak. Z góry dziękuje za pomoc.

#9 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 05 October 2012 - 10:01

http://myapple.pl/cy...do-ios-6-a.html

#10 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 05 October 2012 - 15:53

amen.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users