Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jailbreak iOS 6

• This topic is locked This topic is locked
971 replies to this topic

#901 patryk2266

patryk2266
  • 52 posts
  • SkądZgierz

Posted 29 December 2012 - 13:12

Ja płacę wypukłą kartą debetową MasterCard i nie ma żadnego problemu przy płaceniu. Nie wiem skąd masz takie dane, że trzeba mieć kartę kredytową.

#902 Ernest05

Ernest05
  • 829 posts
Posted 29 December 2012 - 13:15

ja mam darmowe konto internetowe na bzwbk i też bez problemu kupuję ;)

#903 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 29 December 2012 - 13:24

Nie wiem z kąt masz takie dane, że trzeba mieć kartę kredytową.

Z kątowni ;)

#904 patryk2266

patryk2266
  • 52 posts
  • SkądZgierz

Posted 29 December 2012 - 13:32

Sorki, myli mi się czasami pisownia skąd :)

#905 ŁysyAK

ŁysyAK
  • 109 posts
  • SkądŁódź, Poland

Posted 29 December 2012 - 15:20

No nie moge...czyli otwarcie przyznajesz sie do piracenia, bo normalnie nie mozna kupic haha
Najbardziej mnie smiesza ludzie co piraca te gierki z appstore po 0,89 ojro...

ale JB to nie tylko Installous :)

#906 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 30 December 2012 - 14:19

No nie moge...czyli otwarcie przyznajesz sie do piracenia, bo normalnie nie mozna kupic haha
Najbardziej mnie smiesza ludzie co piraca te gierki z appstore po 0,89 ojro...

3/4 userow iPhone którzy posiadają telefon w trybie JB piraci. Niestety na tym forum większość to hipokryci :)
Ps. Ja tam nie widzę różnicy w piraceniu aplikacji za 1 czy za 100 euro, to jedno i to samo więc nie wiem co w tym takiego śmiesznego.

#907 David1554

David1554
  • 337 posts
  • SkądToruń, Poland

Posted 30 December 2012 - 14:32

Jak by tak patrzeć to ja tez jestem piratem. :P bo za aplikacje płaci mój brat a instalujemy je na kilku telefonach :P

#908 pikolo75

pikolo75
  • 341 posts
  • SkądWęgorzewo, Poland

Posted 30 December 2012 - 15:21

FreeMyApps i FreeMySlot i można być legalnym bez piracenia .

#909 raftex

raftex
  • 19 posts
  • SkądNiemcy

Posted 30 December 2012 - 15:25

Davi.Apple pozwala zainstalowac jedna aplikacje na 5-ciu urzadzeniach bez piracenia:) Piracenie to np Installous ktory na dzien dzisiejszy nie chce chodzic u mnie na 3 urzadzeniach,moze ty wiesz dlaczego?Pzdr

#910 kosa6

kosa6
  • 675 posts

Posted 30 December 2012 - 15:30

Na swoich tak, na brata i swoim nie.

#911 David1554

David1554
  • 337 posts
  • SkądToruń, Poland

Posted 30 December 2012 - 18:55

nie mam tego programu więc nie wiem :P

#912 tom2600

tom2600
  • 120 posts
  • SkądBogatynia

Posted 30 December 2012 - 21:30

iOS 6 A5/A6 Jailbreak – Let’s work together to get it done | Jailbreak Matrix
Konkurs

#913 Kubix17

Kubix17
  • 53 posts
  • SkądKorczyna, Poland

Posted 30 December 2012 - 22:29

Installous
Hackulous Team wyłączył serwery na których działała usługa. Oczywiście są ciągle inne możliwości instalowania pirackich wersji softu, ale żadna nie jest tak łatwa jak był Installous. :(

#914 sheep.

sheep.
  • 559 posts
  • SkądŁódź

Posted 30 December 2012 - 23:36

Installous
Hackulous Team wyłączył serwery na których działała usługa. Oczywiście są ciągle inne możliwości instalowania pirackich wersji softu, ale żadna nie jest tak łatwa jak był Installous. :(

tu macie całość Koniec roku, koniec Installous, koniec Jailbreak … | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone - Blog informacyjny

Installous spoko przeżyjemy, lecz brak JB dla mnie to jakiś żart! :o

#915 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 31 December 2012 - 01:11

I bardzo dobrze, po co komu ten jb...tak tak dla bitesms i cos tam jeszcze...pytam po co? Jak chce se poszperac w telefonie to kupuje androida czy cos z meego, czy brakuje mi czegos to nie kupuje iphone, proste, ale ios obecnie ma prawie wszystko co miec powinien. Ktos powie simlock...pytam dla kogo, dla tych co maja ten stary bb w ip4? przeciez takich juz jest garstka, jesli w ogole ktos obecnie uzywa redsnowa, a o antykach 3gs i 3g nawet nie wspominam, bo to juz przeszlosc, dla nowych 4, 4s jest gevey i jemu jb nie jest potrzebny, a dla ip5 i tych z nowym bb, prosta rada nie kupuj z simlockiem ^^ Dla piracenia? Od razu widac, ze nawet malo kto juz piraci...bo po co skoro gierki sa tanie jak barszcze. No sie rozpisalem. To jest cala prawda o waszym smiesznym jb ^^

#916 sheep.

sheep.
  • 559 posts
  • SkądŁódź

Posted 31 December 2012 - 01:14

I bardzo dobrze, po co komu ten jb...tak tak dla bitesms i cos tam jeszcze...pytam po co? Jak chce se poszperac w telefonie to kupuje androida czy cos z meego, czy brakuje mi czegos to nie kupuje iphone, proste, ale ios obecnie ma prawie wszystko co miec powinien. Ktos powie simlock...pytam dla kogo, dla tych co maja ten stary bb w ip4? przeciez takich juz jest garstka, jesli w ogole ktos obecnie uzywa redsnowa, a o antykach 3gs i 3g nawet nie wspominam, bo to juz przeszlosc, dla nowych 4, 4s jest gevey i jemu jb nie jest potrzebny, a dla ip5 i tych z nowym bb, prosta rada nie kupuj z simlockiem ^^ Dla piracenia? Od razu widac, ze nawet malo kto juz piraci...bo po co skoro gierki sa tanie jak barszcze.
No sie rozpisalem. To jest cala prawda o waszym smiesznym jb ^^

Jak dla mnie nie do końca wiesz co piszesz. Przeleć parę stron tematu do tyłu i może zrozumiesz więcej...

#917 ifish

ifish
  • 73 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 December 2012 - 01:16

ciekawski: jakoś fajnych tweakow (i nie tylko) w appstorze nie znajdziesz. do tego mi glownie jb - zephyr, ncsettings, sbsetting, passwordpilot, killbackground, activator.

#918 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 31 December 2012 - 01:25

Na poczatku tez bylem zachwycony tym jb, i se "tweekowalem" telefon, ale mi sie znudzilo, bo wszystko juz jest w systemie praktycznie, i cydia muli telefon...a reszte wam wypisalem, a tak w ogole to po co maja sie chlopaki meczyc nad tym jb, chociaz i tak priorytetem bylo kto zlamie system pierwszy, a wasz jb to byl "przy okazji", a teraz moze cook sypnal kasa i sie skonczylo albo nie ma motywacji...a kolejna kwestia to taka, ze jb uzywa jakis tam ulamek procenta wszystkich osob korzystajacych z iphone, polowa uzytkownikow w ogole nawet nie wie co to cydia ^^

#919 ifish

ifish
  • 73 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 December 2012 - 01:40

dużej części się nie znudziło "tweekowanie". Pierwsze słyszę żeby cydia mulia telefon. JB jest po to żeby zwiększyć funkcjonalność swojego telefonu. Wiesz, bo to jest tak, że jednemu komputer wystarcza do przeglądania internetu, inny natomiast chciałby na nim pograć.

#920 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 31 December 2012 - 01:46

dużej części się nie znudziło "tweekowanie". Pierwsze słyszę żeby cydia mulia telefon. JB jest po to żeby zwiększyć funkcjonalność swojego telefonu. Wiesz, bo to jest tak, że jednemu komputer wystarcza do przeglądania internetu, inny natomiast chciałby na nim pograć.

No wiesz mi iphone zwolnij strasznie jak mialem bitesms, inteliscreenx i jeszcze pare tweekow i mase aplikacji, wrecz sie wieszal, to ja dziekuje za zwiekszanie takiej funkcjonalnosci...a do twojego smiesznego argumentu dam odpowiedz...jak chce przegladac tylko internet to kupuje netbooka, a jak grac to porzadnego laptopa albo stacjonarny. Tak samo jest z jb i iphone.

#921 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 31 December 2012 - 02:04

Ciekawski kolejny koziolek. Jb był jest i będzie , to zbyt dochodowy interes aby ot tak go zamknąć . Piszesz ze iPhone ci zwalniał ? Dziwne ...pewnie instalowales każdy badziew aby pochwalić sie ziomkom co to iPhon nie potrafi. To ze wyłączyli instalousa to nic nie znaczy, i komentarze ze to koniec jb sa żałosne. Każdy system w końcu zostanie złamany to kwestia czasu ( przykładem moze być playstation 3). A co do tego czy jb jest potrzebny czy nie , chłopie tobie nie, mi tak. I na tym konczy sie dyskusja. Tobie wystarcza to co apple daje w standardzie mi nie. Jezeli pod jb widzisz tylko appsynca i instalousa to twoja sprawa, i nie proboj udowadniac na sile ze kazdy to widzi tak samo.

#922 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 31 December 2012 - 02:49

Ciekawski kolejny koziolek. Jb był jest i będzie , to zbyt dochodowy interes aby ot tak go zamknąć . Piszesz ze iPhone ci zwalniał ? Dziwne ...pewnie instalowales każdy badziew aby pochwalić sie ziomkom co to iPhon nie potrafi. To ze wyłączyli instalousa to nic nie znaczy, i komentarze ze to koniec jb sa żałosne. Każdy system w końcu zostanie złamany to kwestia czasu ( przykładem moze być playstation 3). A co do tego czy jb jest potrzebny czy nie , chłopie tobie nie, mi tak. I na tym konczy sie dyskusja. Tobie wystarcza to co apple daje w standardzie mi nie. Jezeli pod jb widzisz tylko appsynca i instalousa to twoja sprawa, i nie proboj udowadniac na sile ze kazdy to widzi tak samo.

Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^
I ja nigdy nie pisalem, ze jb sie konczy...napisalem co o tym mysle. A co do potrzeby to ja zawsze mam dwa numery i dwa smartphone, wiec nie odczuwam takiej potrzeby jb jak ty. Ale juz koncze, bo widze ze wyzwiska sie pojawily ^^

#923 tom2600

tom2600
  • 120 posts
  • SkądBogatynia

Posted 31 December 2012 - 05:11

Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^
I ja nigdy nie pisalem, ze jb sie konczy...napisalem co o tym mysle. A co do potrzeby to ja zawsze mam dwa numery i dwa smartphone, wiec nie odczuwam takiej potrzeby jb jak ty. Ale juz koncze, bo widze ze wyzwiska sie pojawily ^^

Ciekawski- ale ty bzdety wypisujesz, nie interesuje cię JB nie wchodź, nie czytaj i nie wypowiadaj się w tym temacie.

#924 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 31 December 2012 - 11:14

O jejku jaki ty jesteś fajny , masz dwa smartfony .... Jaaaa mogę prosić o autograf ????
Nazywając Cie "koziolkiem" chodziło mi o to ze ślepo bijesz głowa w ścianę upierajac sie przy swoim i na sile narzucajac innym swoje zdanie (chciałem napisać baran , ale to słowo mimo wszystko jest obraźliwe choć pasuje bardziej szczególnie po tej wypowiedzi). Napisze to po raz ostatni : wg. Ciebie jb to syf ok, masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je gdzieś. Ani ja ciebie nie przekonam , ani ty mnie. Więc zwyczajnie skończ pisać te głupoty i na sile narzucać swoje zdanie. Skoro nie interesuje Cie jb to nie czekaj na niego i nie wypowiadaj sie, bo twoje posty nie wnoszą nic ciekawego i nowego.
Ps. Tak jak pisałem skończył sie instalous i po niespełna 24 h jest juz nowa aplikacja.

#925 David1554

David1554
  • 337 posts
  • SkądToruń, Poland

Posted 31 December 2012 - 11:55

I bardzo dobrze, po co komu ten jb...tak tak dla bitesms i cos tam jeszcze...pytam po co? Jak chce se poszperac w telefonie to kupuje androida czy cos z meego, czy brakuje mi czegos to nie kupuje iphone, proste, ale ios obecnie ma prawie wszystko co miec powinien. Ktos powie simlock...pytam dla kogo, dla tych co maja ten stary bb w ip4? przeciez takich juz jest garstka, jesli w ogole ktos obecnie uzywa redsnowa, a o antykach 3gs i 3g nawet nie wspominam, bo to juz przeszlosc, dla nowych 4, 4s jest gevey i jemu jb nie jest potrzebny, a dla ip5 i tych z nowym bb, prosta rada nie kupuj z simlockiem ^^ Dla piracenia? Od razu widac, ze nawet malo kto juz piraci...bo po co skoro gierki sa tanie jak barszcze.
No sie rozpisalem. To jest cala prawda o waszym smiesznym jb ^^

A mózg gdzie zostawiłeś? :D Kupiłem 3Gs w stanach :P i nie jest to antyk skoro do dzisiaj aktualizują w nim system :P Zapłaciłem za ten telefon taką kasę więc będę sobie z nim robił to co ja chce a nie t co Ty uważasz za słuszne;) Kupuje oryginalne gry i powiem że często wydaje na nie więcej niż 0.89 i jestem zawiedziony grywalnością a gotówki nikt mi nie zwróci.

- - - Updated - - -

Jak na osobę która ma gdzieś JB często odpisujesz xD haha i dużo na jego temat wiesz;) ale cóż głupota nie boli ;) ale pewnie w Twoim wypadku by zabiła ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users