Jailbreak iOS 6
Posted 29 December 2012 - 13:12
Posted 29 December 2012 - 13:15

Posted 29 December 2012 - 13:24
Nie wiem z kąt masz takie dane, że trzeba mieć kartę kredytową.
Z kątowni

Posted 29 December 2012 - 13:32

Posted 29 December 2012 - 15:20
No nie moge...czyli otwarcie przyznajesz sie do piracenia, bo normalnie nie mozna kupic haha
Najbardziej mnie smiesza ludzie co piraca te gierki z appstore po 0,89 ojro...
ale JB to nie tylko Installous

Posted 30 December 2012 - 14:19
No nie moge...czyli otwarcie przyznajesz sie do piracenia, bo normalnie nie mozna kupic haha
Najbardziej mnie smiesza ludzie co piraca te gierki z appstore po 0,89 ojro...
3/4 userow iPhone którzy posiadają telefon w trybie JB piraci. Niestety na tym forum większość to hipokryci

Ps. Ja tam nie widzę różnicy w piraceniu aplikacji za 1 czy za 100 euro, to jedno i to samo więc nie wiem co w tym takiego śmiesznego.
Posted 30 December 2012 - 14:32

Posted 30 December 2012 - 15:21
Posted 30 December 2012 - 15:25
Posted 30 December 2012 - 15:30
Posted 30 December 2012 - 18:55

Posted 30 December 2012 - 21:30
Posted 30 December 2012 - 22:29
Hackulous Team wyłączył serwery na których działała usługa. Oczywiście są ciągle inne możliwości instalowania pirackich wersji softu, ale żadna nie jest tak łatwa jak był Installous.

Posted 30 December 2012 - 23:36
Installous
Hackulous Team wyłączył serwery na których działała usługa. Oczywiście są ciągle inne możliwości instalowania pirackich wersji softu, ale żadna nie jest tak łatwa jak był Installous.
tu macie całość Koniec roku, koniec Installous, koniec Jailbreak … | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone - Blog informacyjny
Installous spoko przeżyjemy, lecz brak JB dla mnie to jakiś żart!

Posted 31 December 2012 - 01:11
Posted 31 December 2012 - 01:14
I bardzo dobrze, po co komu ten jb...tak tak dla bitesms i cos tam jeszcze...pytam po co? Jak chce se poszperac w telefonie to kupuje androida czy cos z meego, czy brakuje mi czegos to nie kupuje iphone, proste, ale ios obecnie ma prawie wszystko co miec powinien. Ktos powie simlock...pytam dla kogo, dla tych co maja ten stary bb w ip4? przeciez takich juz jest garstka, jesli w ogole ktos obecnie uzywa redsnowa, a o antykach 3gs i 3g nawet nie wspominam, bo to juz przeszlosc, dla nowych 4, 4s jest gevey i jemu jb nie jest potrzebny, a dla ip5 i tych z nowym bb, prosta rada nie kupuj z simlockiem ^^ Dla piracenia? Od razu widac, ze nawet malo kto juz piraci...bo po co skoro gierki sa tanie jak barszcze.
No sie rozpisalem. To jest cala prawda o waszym smiesznym jb ^^
Jak dla mnie nie do końca wiesz co piszesz. Przeleć parę stron tematu do tyłu i może zrozumiesz więcej...
Posted 31 December 2012 - 01:16
Posted 31 December 2012 - 01:25
Posted 31 December 2012 - 01:40
Posted 31 December 2012 - 01:46
No wiesz mi iphone zwolnij strasznie jak mialem bitesms, inteliscreenx i jeszcze pare tweekow i mase aplikacji, wrecz sie wieszal, to ja dziekuje za zwiekszanie takiej funkcjonalnosci...a do twojego smiesznego argumentu dam odpowiedz...jak chce przegladac tylko internet to kupuje netbooka, a jak grac to porzadnego laptopa albo stacjonarny. Tak samo jest z jb i iphone.dużej części się nie znudziło "tweekowanie". Pierwsze słyszę żeby cydia mulia telefon. JB jest po to żeby zwiększyć funkcjonalność swojego telefonu. Wiesz, bo to jest tak, że jednemu komputer wystarcza do przeglądania internetu, inny natomiast chciałby na nim pograć.
Posted 31 December 2012 - 02:04
Posted 31 December 2012 - 02:49
Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^Ciekawski kolejny koziolek. Jb był jest i będzie , to zbyt dochodowy interes aby ot tak go zamknąć . Piszesz ze iPhone ci zwalniał ? Dziwne ...pewnie instalowales każdy badziew aby pochwalić sie ziomkom co to iPhon nie potrafi. To ze wyłączyli instalousa to nic nie znaczy, i komentarze ze to koniec jb sa żałosne. Każdy system w końcu zostanie złamany to kwestia czasu ( przykładem moze być playstation 3). A co do tego czy jb jest potrzebny czy nie , chłopie tobie nie, mi tak. I na tym konczy sie dyskusja. Tobie wystarcza to co apple daje w standardzie mi nie. Jezeli pod jb widzisz tylko appsynca i instalousa to twoja sprawa, i nie proboj udowadniac na sile ze kazdy to widzi tak samo.
I ja nigdy nie pisalem, ze jb sie konczy...napisalem co o tym mysle. A co do potrzeby to ja zawsze mam dwa numery i dwa smartphone, wiec nie odczuwam takiej potrzeby jb jak ty. Ale juz koncze, bo widze ze wyzwiska sie pojawily ^^
Posted 31 December 2012 - 05:11
Ciekawski- ale ty bzdety wypisujesz, nie interesuje cię JB nie wchodź, nie czytaj i nie wypowiadaj się w tym temacie.Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^
I ja nigdy nie pisalem, ze jb sie konczy...napisalem co o tym mysle. A co do potrzeby to ja zawsze mam dwa numery i dwa smartphone, wiec nie odczuwam takiej potrzeby jb jak ty. Ale juz koncze, bo widze ze wyzwiska sie pojawily ^^
Posted 31 December 2012 - 11:14
Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^
O jejku jaki ty jesteś fajny , masz dwa smartfony .... Jaaaa mogę prosić o autograf ????
Nazywając Cie "koziolkiem" chodziło mi o to ze ślepo bijesz głowa w ścianę upierajac sie przy swoim i na sile narzucajac innym swoje zdanie (chciałem napisać baran , ale to słowo mimo wszystko jest obraźliwe choć pasuje bardziej szczególnie po tej wypowiedzi). Napisze to po raz ostatni : wg. Ciebie jb to syf ok, masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je gdzieś. Ani ja ciebie nie przekonam , ani ty mnie. Więc zwyczajnie skończ pisać te głupoty i na sile narzucać swoje zdanie. Skoro nie interesuje Cie jb to nie czekaj na niego i nie wypowiadaj sie, bo twoje posty nie wnoszą nic ciekawego i nowego.
Ps. Tak jak pisałem skończył sie instalous i po niespełna 24 h jest juz nowa aplikacja.
Posted 31 December 2012 - 11:55
A mózg gdzie zostawiłeś?I bardzo dobrze, po co komu ten jb...tak tak dla bitesms i cos tam jeszcze...pytam po co? Jak chce se poszperac w telefonie to kupuje androida czy cos z meego, czy brakuje mi czegos to nie kupuje iphone, proste, ale ios obecnie ma prawie wszystko co miec powinien. Ktos powie simlock...pytam dla kogo, dla tych co maja ten stary bb w ip4? przeciez takich juz jest garstka, jesli w ogole ktos obecnie uzywa redsnowa, a o antykach 3gs i 3g nawet nie wspominam, bo to juz przeszlosc, dla nowych 4, 4s jest gevey i jemu jb nie jest potrzebny, a dla ip5 i tych z nowym bb, prosta rada nie kupuj z simlockiem ^^ Dla piracenia? Od razu widac, ze nawet malo kto juz piraci...bo po co skoro gierki sa tanie jak barszcze.
No sie rozpisalem. To jest cala prawda o waszym smiesznym jb ^^

- - - Updated - - -
Tak wlasnie, instalowalem kazdy badziew z cydii zeby sie chwalic ziomkom jaki jestem glupi i wreszcie po pol roku czekania moge zlamac telefon, zeby wzbogacic go o jakze wazne funkcje, telefon wart 3k(ktory ma fajny "swoj specyficzny" system)...to tak samo jakbym kupil mercedesa i chcial go przerabiac na kombajn ^^
Jak na osobę która ma gdzieś JB często odpisujesz xD haha i dużo na jego temat wiesz;) ale cóż głupota nie boli

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users