nigdzie nie pisze o tym czy lepszy ios 5 czy ios6 na iphonie 3gs jezeli chodzi o szybkosc i bezawaryjnosc/..
- - - Połączono posty - - -
ej no kurcze szukalem 20 stron wstecz ale nie ma tego co ja chce wiedziec;/ mam chwile wiec jezeli sie oplaca to bym zrobil upgrade;/
Nie ma tego czy Jb jest na uwięzi czy nie ?? Przez ostatnich 20 stron proszę cię nie kompromituj się...
http://myapple.pl/ip...-dostepne_.html tak samo jak nie ma nic o iOS 6 i jego działaniu ...
Tu nie jest najlepsze miejsce na zadawanie pytań. Idź na inne forum,bo tutaj same chamy są,nawet w wigilię ,a rady nie uswiadczysz.
Z jednym się zgodzę z "Tu nie jest najlepsze miejsce na zadawanie pytań" tylko dodaj które były wałkowane miliony razy. Co do reszty oszczędź sobie , skoro jesteś taki pomocny a nie jak ja "chamski" czemu nie udzieliłeś mu odpowiedzi ? No tak...
Też tak swego czasu myślałem i moje myślenie wiele się od tej pory nie zmieniło, ale jeśli ktoś zadaje pytania na które odpowiedź przy prostym skorzystanie z Google albo wyszukiwarki forumowej znajdzie w sieci trudno aby ludzi krew nie zalała 
Dokładnie.