Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

The World Ends With You

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 danteusz

danteusz
  • 527 posts
  • SkądWrocław-Psie Pole, Wroclaw, Poland, Poland

Posted 27 August 2012 - 20:37

Najlepsza gra RPG z NDSa trafia na iPhone. Cena jest bardzo wysoka, ale to jest genialna gra, więc warto. Recenzja IGN:
The World Ends with You: Solo Remix Review - IGN
Link iTunes:
The World Ends with You: Solo Remix for iPhone 4 and iPhone 4S on the iTunes App Store

#2 DMR

DMR
  • 29 posts

Posted 29 August 2012 - 17:55

Bardzo fajna gra, ktos sie moze orientuje czy save'y sa synchronizowane przez icloud w wersjach na iphone'a i ipada?

#3 estel

estel
  • 195 posts

Posted 31 August 2012 - 21:45

Nie wydaje mi się. Przynajmniej ja ich nie widzę na swoim iCloudzie. I to jest moim zdaniem największy minus - brak wersji uniwersalnej. No i jeżeli ktoś nie grał w oryginał to bardzo polecam. Gra jest prześwietna tak systemowo, jak i fabularne.

#4 DMR

DMR
  • 29 posts

Posted 01 September 2012 - 14:03

Ok sprawdziłem grę na nowym ipadzie i save'y nie sa oczywiscie synchronizowane ani tez nie jest przystosowana na ekran retina :/ Nie mam pojecia za co square sobie zyczy 20$, zostaje chyba przy wersji na iphone'a, ktora jest przynajmniej ostra a nie zamazana i rozpikselowana, a zreszta i tak juz pol gry na iphonie przeszedlem :) edit: wystarczy przeniesc game.dat z folderu documents w katalogu aplikacji (np. przez diskaid) i save z iphone'a dziala na ipadzie lub vice versa :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users