Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kradzione sprzety na alledrogo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
212 odpowiedzi w tym temacie

#176 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

Napisano 22 sierpnia 2007 - 19:30

Blade ale tutaj ten komp podany w pierwszym watku przeze mnie byl skradziony raptemn 5 dni temu.

#177 Scroller

Scroller
  • 322 postów
  • Skądxxxxxx

Napisano 23 sierpnia 2007 - 11:44

Blade ale tutaj ten komp podany w pierwszym watku przeze mnie byl skradziony raptemn 5 dni temu.

Marad, odpuść sobie. Ten naród nigdy nie przestanie być narodem złodziei, cwaniakow i sprytnych inaczej. Z małymi wyjątkami. Polacy zawsze będą postrzegani jako nieroby i złodzieje. I jeszcze dużo wody upłynie zanim to się zmieni. Jeśli się zmieni...

#178 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 sierpnia 2007 - 11:58

[...]Ten naród nigdy nie przestanie być narodem złodziei, cwaniakow i sprytnych inaczej. Z małymi wyjątkami. Polacy zawsze będą postrzegani jako nieroby i złodzieje. I jeszcze dużo wody upłynie zanim to się zmieni. Jeśli się zmieni...

Otóż to.
Nieważne, że kradzione. Byle tanio.

#179 mech

mech
  • 96 postów
  • SkądPoznań

Napisano 23 sierpnia 2007 - 12:02

gdzie mozna sprawdzic czy sprzet jest kradziony?

#180 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 24 sierpnia 2007 - 11:06

marad_co & banan - zwracam honor - nie doczytalem dokladnie co do czasu jaki minął od kradziezy.
Faktem jest natomiast to, co pisalem wczesniej - kradziez sie zglasza ale pozniej z ,,odwolaniem,, zgloszenia, to juz tylko szczescie i dobra wola tych do ktorych sprzet wraca po odzyskaniu go przez Policje.
Czesto widze jak Sprzedajacy (nawet tu na forum) podaja w ogloszeniach S/N oferowanego sprzetu (chwala im za to !!!) tylko nikt nie zastanawia sie, ze moze ,,kreci sobie,, tym bat na swoj tylek. Czemu ??? Odpowiedz banalna ... wykorzystanie takiego S/N przez konkurencje jest prawie natychmiastowe ... prawie od reki taki S/N pojawia sie gdzies w necie z informacja, ze sprzet skradziono - powod ,, likwidacja konkurencji,, !!!
Dlatego o ile moge, to przestrzegam !!! - S/N podawajcie tylko wtedy, gdy Kupujacy juz Wam za sprzet zaplacil (odbieral towar osobiscie - sprawdzil sprzet pod wzgledem technicznym, dal kase .... i wtedy na miejscu sprawdza sobie S/N - lub wplacil pieniazki na konto (nawet zaliczke) a towar ma byc wyslany do niego kurierem czy poczta!!!) zawsze zostaje jako gwarant umowa K/S gdzie jest data sprzedazy, dane stron zawierajacych umowe oraz informacje dotyczace przedmiotu sprzedazy w tym tez S/N. Sam kiedys odczulem w tej kwesti ..oddech konkurencji na plecach,, zaczynajac sprzedaz na Allegro i od tamtej pory trzymam reke na pulsie. ZA UCZCIWOSC TEZ TRZEBA CZASAMI SLONO PLACIC !!!

#181 apple mabook pro

apple mabook pro
  • 1 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 11:24

NIEWIEM CO ZA IDIOTA ROZWINĄŁ TEN WĄTEK TO CO TU PISZE OSOBA KTÓRA ROZPOCZEŁA TĄ DYSKUSJE POWINNA BYĆ POCIĄGNIĘTA DO ODPOWIEDZIALNOŚCI CYWILNO PRAWNEJ , OSOBA KTÓRA BYŁA WŁAŚCICIELEM TEGO SPRZĘTU NAPEWNO GO NIE UKRADŁA TYM BARDZIEJ ŻE POSIADA NA NIEGO STOSOWNE DOKUMENTY A U NAS W KRAJU TEN LAPTOP NIE FIGURUJE JAKO SPRZĘT POSZUKIWANY, NIE ZOSTANIE TO BEZ ECHA I BĘDĄ WYCIĄGNIĘTE SANKCJE PRAWNE WOBEC OSÓB KTÓRYM PUŚCIŁY WODZE FANTAZJI, NALEŻY MYSLEĆ NAD TYM CO SIE ROBI PAMIĘTAJCIE ,

#182 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 12:16

Kolego, po pierwsze może tak bez obrażania innych, a po drugie to może raczył byś nie krzyczeć?

#183 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 13:28

"apple mabook pro" czyzby sprzedawca we wlasnej, jakze skromnej osobie ? :D

#184 banan

banan
  • 765 postów
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Napisano 25 sierpnia 2007 - 16:52

Czemu sie tak piekli? Przeciez komputer ulegl uszkodzeniu?

#185 marad_co

marad_co
  • 450 postów
  • SkądEU

Napisano 25 sierpnia 2007 - 21:02

NIEWIEM CO ZA IDIOTA ROZWINĄŁ TEN WĄTEK TO CO TU PISZE OSOBA KTÓRA ROZPOCZEŁA TĄ DYSKUSJE POWINNA BYĆ POCIĄGNIĘTA DO ODPOWIEDZIALNOŚCI CYWILNO PRAWNEJ , OSOBA KTÓRA BYŁA WŁAŚCICIELEM TEGO SPRZĘTU NAPEWNO GO NIE UKRADŁA TYM BARDZIEJ ŻE POSIADA NA NIEGO STOSOWNE DOKUMENTY A U NAS W KRAJU TEN LAPTOP NIE FIGURUJE JAKO SPRZĘT POSZUKIWANY, NIE ZOSTANIE TO BEZ ECHA I BĘDĄ WYCIĄGNIĘTE SANKCJE PRAWNE WOBEC OSÓB KTÓRYM PUŚCIŁY WODZE FANTAZJI, NALEŻY MYSLEĆ NAD TYM CO SIE ROBI PAMIĘTAJCIE ,

Hahahaha, mega rotfl, CBA wyslij do mnie, to takie modne teraz :D

#186 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 25 sierpnia 2007 - 21:04

NIEWIEM CO ZA IDIOTA ROZWINĄŁ TEN WĄTEK blebleble,

Ja też nie wiem, ale wiem że inny idiota nie umie się zachować.

#187 Adler

Adler
  • 572 postów
  • Skądznad Czeskiej hranicy

Napisano 25 sierpnia 2007 - 22:57

Ja też nie wiem, ale wiem że inny idiota nie umie się zachować.

No ale On się zachował... tylko że nie tak jakbyśmy sobie tego życzyli ;) , zresztą gość ma gest, zniszczyć laptopa... normalnie uczciwy paser :D

#188 lantiz

lantiz
  • 1 118 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 26 sierpnia 2007 - 09:26

Bedzie lustracja :D?

#189 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 09:43

skladam wniosek o powolanie komisji sledczej do spraw przecieku o kradzinym laptopie :D

#190 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 26 sierpnia 2007 - 09:49

skladam wniosek o powolanie komisji sledczej do spraw przecieku o kradzinym laptopie :D

Ale dopiero po wyborach nowych moderatorów.

#191 dawc

dawc
  • 51 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 sierpnia 2007 - 10:02

Najpierw komisja, potem wybory! Dobra chłopaki, myślę że czas się zbierać z tego forum, bo jak nas Pan apple macbook pro dopadnie to po tym forum, i uzytkownikach zostanie tylko pamięć(tak jak po tym macbook'u, który "uległ uszkodzeniu") :D

#192 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 26 sierpnia 2007 - 18:35

pank - jeśli chcesz kandydować do nowej kadry, to zgłoś się do code ;)

#193 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:28

Nie mogę, wyznanie mi nie pozwala.

#194 Adler

Adler
  • 572 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:14

Nie mogę, wyznanie mi nie pozwala.

napewno masz coś na sumieniu :)

#195 kadargo

kadargo
  • 1 312 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:37

adler, jak kazdy... jak kazdy :)

#196 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 27 sierpnia 2007 - 01:32

napewno masz coś na sumieniu :)

No wiesz, jestem czysty jak łza i niewinny jak niemowlę. I mogę Ci jeszcze napisać, parafrazując jednego frustrata:

CO ZA IDIOTA NAPISAL ZE MAM COS NA SUMIENIU, TRZEBA BYC IDIOTA ZEBY COS TAKIEGO NAPISAC IDIOTA TRZEBA BYC. CHYBA PODEJME KROKI PRAWNE BO TO CHYBA JAKIS IDIOTA NAPISAL.
  • Ka lubi to

#197 Adler

Adler
  • 572 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 05:59

No wiesz, jestem czysty jak łza i niewinny jak niemowlę. I mogę Ci jeszcze napisać, parafrazując jednego frustrata:

CO ZA IDIOTA NAPISAL ZE MAM COS NA SUMIENIU, TRZEBA BYC IDIOTA ZEBY COS TAKIEGO NAPISAC IDIOTA TRZEBA BYC. CHYBA PODEJME KROKI PRAWNE BO TO CHYBA JAKIS IDIOTA NAPISAL.

JAKO DOMNIEMANY IDIOTA KTORY TO NAPISAL NIE CZUJE SIE IDIOTA I PODEJMUJE WLASNIE W TYM MOMENCIE I Z TEGO MIEJSCA KROKI PRAWNE W CEU USTALENIA KTO TU JEST IDIOTA .

#198 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 sierpnia 2007 - 06:15

Panowie, dajcie juz spokój...

#199 pank

pank
  • 1 548 postów
  • Skądwawa

Napisano 27 sierpnia 2007 - 08:48

JAKO DOMNIEMANY IDIOTA KTORY TO NAPISAL NIE CZUJE SIE IDIOTA I PODEJMUJE WLASNIE W TYM MOMENCIE I Z TEGO MIEJSCA KROKI PRAWNE W CEU USTALENIA KTO TU JEST IDIOTA .

No to zgłaszam się na ochotnika, zawsze chciałem być idiotą.

---- Dodano 27-08-2007 o godzinie 07:49 ----

Panowie, dajcie juz spokój...

Dobra, to był ostatni raz.

#200 michel

michel
  • 26 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 16:45

nie wiem, czy mam racje, ale czy to nie jest kradziony macbook pro?
http://aukcja.onet.p...?item=228109017

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych