Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

najlepszy odtwarzacz muzyki tel/mp4

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kamil14072

kamil14072
  • 16 posts

Posted 23 August 2012 - 06:54

Siemka ! Mam dla was kilka pytan i porownan a mianowicie rozgladam sie za smartphonem ktory odtwarza muzyke na rownie dobrym poziomie co ipod touch 4g lub sony z-z1050 obecnie korzystam do sluchania muzyki samsunga galaxy s z kernelem voodoo sound dziala na prawde nie zle ale dopiero po podlaczeniu moich sluchawek do ip t4g uswiadomilo mi jak wiele mojemu sgs brakuje do dobrej klasy odtwarzacza i tu kilka porownan dla was ipod touch 4g > sony z-z1050 ipod touch 4g = iphone 4s sony xperia s = iphone 4s slucham tylko rapu ale to chyba przy sprzecie za okolo 1000 zl nie ma roznicy slucham na sluchawkach sony mdr v55 i sony mdr xb 500 z gory dzieki !

#2 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 23 August 2012 - 08:27

Siemka ! Mam dla was kilka pytan i porownan a mianowicie rozgladam sie za smartphonem ktory odtwarza muzyke na rownie dobrym poziomie co ipod touch 4g lub sony z-z1050 obecnie korzystam do sluchania muzyki samsunga galaxy s z kernelem voodoo sound dziala na prawde nie zle ale dopiero po podlaczeniu moich sluchawek do ip t4g uswiadomilo mi jak wiele mojemu sgs brakuje do dobrej klasy odtwarzacza i tu kilka porownan dla was ipod touch 4g > sony z-z1050 ipod touch 4g = iphone 4s sony xperia s = iphone 4s slucham tylko rapu ale to chyba przy sprzecie za okolo 1000 zl nie ma roznicy slucham na sluchawkach sony mdr v55 i sony mdr xb 500 z gory dzieki !

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy ty uważasz że kupisz 4s za około 1000 zł?
Jeżeli tak to się rozczarujesz.
Sam przetestowałem parę różnych komórek (Xpierie x7,mini pro,iPhone 3g,3GS,4 i parę innych Sony) i przy słuchawkach AKG 430 K nie dało się zauważyć różnicy miedzy 3gs a 4. Nie wiem jak jest przy 4s, bo nie miałem okazji sprawdzić. Jeżelisz chcesz wydac do 1000 zł na telefon to tylko 3gs, jak chcesz trochę więcej to 4. No chyba że chcesz wydać prawie 2000 na 4s.
Swoją drogą przecinki to fajna sprawa wiesz ?:)

#3 reader

reader
  • 1119 posts
  • Skąddokąd?

Posted 23 August 2012 - 08:36

kamil14072: Z całym szacunkiem dla Twoich skrótów myślowych pisz proszę od tej pory używając kilku prostych zdań :-) Zdecydowanie ułatwi to zrozumienie pytania czy też istoty problemu.

Zerknij tu: http://myapple.pl/ja...-muzyki___.html jak i w wyszukiwarkę forum.

#4 kamil14072

kamil14072
  • 16 posts

Posted 23 August 2012 - 09:38

[CIACH] i Twój wpis został usunięty ze względu na niepoprawną pisownię. Napisz jeszcze raz, zgodnie z zasadami jęz. polskiego. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
[URL="http://myapple.pl/programy-112/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Przeczytaj to![/URL]

#5 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 posts

Posted 23 August 2012 - 09:55

W takim razie może poczekaj na nowego iphone? Ceny starych w Apple store online polecą.

#6 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 23 August 2012 - 12:20

W takim razie może poczekaj na nowego iphone? Ceny starych w Apple store online polecą.

O 100-300 zł i to też parę miesięcy po premierze.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users