WItam, czy jest możliwość ustawienia by nie wygaszał mi się ekran gdy korzystam z nawigacji Google? jest to niebezpieczne podczas jazdy.

iPhone 4 wygaszacz ekrany a Nawigacja
Rozpoczęty przez
Adam1307
, 21 sie 2012 14:39
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 sierpnia 2012 - 14:39
Napisano 21 sierpnia 2012 - 18:12
wydaje mi się że ustawienia-> ogóle -> autoblokada i ustawiasz na nigdy

Napisano 22 sierpnia 2012 - 14:06
Ok ale chodzi mi o rozwiązanie które działało by tylko w nawigacji, nie będę za każdym razem włączał "nigdy" w autoblokadzie gdy tylko chce użyć nawigacji, bezsens.
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. OleYek
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. OleYek
Napisano 27 sierpnia 2012 - 16:42
Bez Jailbreaka nie da rady. Jeśli masz to poszukaj w cydii może coś znajdziesz.
Pozdrawiam
Napisano 13 stycznia 2014 - 10:11
Bez Jailbreaka nie da rady. Jeśli masz to poszukaj w cydii może coś znajdziesz.
Pozdrawiam
Nie, no genialna porada wujku! Aleś mu pomógł. Mam ten sam problem z iPhone 5 z iOS 6.1.4. Podczas użytkownia iGo wygasza mi ekran co doprowadza mnie do szału. To chyba oczywiste, że jak włączę gps i Navi to żaden wygaszacz nie powinien się załączyć. W 4S na iOS 5.1 nie miałem nigdy takiego problemu. Błąd systemu? Jakieś inne rady? Nikt z użytkowników forum nigdy nie miał takiego problemu?
Napisano 14 stycznia 2014 - 16:20
jakies dziwne macie te telefony.... u mnie ani na ios6/7 nic nie wygasza ani przy copilot ani tomtom ani google maps...
ok - nie zauważyłem że piszecie o ios5... my bad
Napisano 31 marca 2014 - 21:27
Jak rozumiem, nikt, kto miał taki problem (np. Adam1307 i ja) nie znalazł rozwiązania? A może znalazł ale nie podał już na forum? Ja ze swoim sobie poradziłem, oddałem iP5 (z 64GB!!) żonie i przeprosiłem się ze swoim iP4S (jedynie 16GB)...
Rozwiązanie średnie ale skuteczne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych