Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Diablo II PC i OSX Instaler

• Zamknięty Temat jest zamknięty
80 odpowiedzi w tym temacie

#76 sirozzy

sirozzy
  • 5 postów
  • SkądReading

Napisano 12 listopada 2009 - 21:05

poszukaj tutka jak to zrobić... ja osobiście kupilem klucz założyłem konto na battle.net i wtedy tam jest coś takiego jak addGame dodajesz giere ale pamiętaj.... Jeśli chcesz pobrać wersję na Maca wybierz z menu opcję gry na MacOS i będzie to tylko wersja Angielska... Polska nie wyszła nigdy na MacOS... Jak będziesz potrzebował pomocy napisz na skype do mnie to Cię pokieruję :) Pozdroofki i mam nadzieję do zobaczenia online :)

#77 lubiebardzo

lubiebardzo
  • 187 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 00:07

Czyli jak wpisze na stronie kluczyk, to oczom moim ukażą się nowe opcje na stronie? A ile waży taka wersja do "dałnlołd se sam"? Bo z internetem radiowym w deszczowe listopadowe wieczory bywa do d**y. Jeszcze jedno: możliwe jest zainstalowanie Diabla na zewnętrznym dysku? Staram się nie instalować miejscochłonych wynalazków na dysku maka, tylko po firewire.

#78 iPaweł

iPaweł
  • 811 postów
  • SkądПри́п'ять

Napisano 13 listopada 2009 - 01:00

Czyli jak wpisze na stronie kluczyk, to oczom moim ukażą się nowe opcje na stronie?
A ile waży taka wersja do "dałnlołd se sam"? Bo z internetem radiowym w deszczowe listopadowe wieczory bywa do d**y.

Jeszcze jedno: możliwe jest zainstalowanie Diabla na zewnętrznym dysku? Staram się nie instalować miejscochłonych wynalazków na dysku maka, tylko po firewire.

Na pytanie nr.1 odp. http://www.myapple.p...a-mac-os-x.html

Pytanie nr.2 odp. około 1,5 GB

#79 sirozzy

sirozzy
  • 5 postów
  • SkądReading

Napisano 13 listopada 2009 - 15:23

plus 470MB na LOD :)

#80 flamner

flamner
  • 253 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2010 - 14:10

Ja póki co poradziłem sobie z instalacją diablo2, ale mam pytanie. Da się uruchomić tą grę w oknie?

#81 iPaweł

iPaweł
  • 811 postów
  • SkądПри́п'ять

Napisano 01 lutego 2010 - 21:05

cmd+m i masz ją w oknie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych