Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Szara ikonka wi fi w iphone 4 s

• Please log in to reply
29 replies to this topic

#26 aurel

aurel
  • 11 posts

Posted 19 March 2013 - 09:25

Witam i ja miałem podobne problemy:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/35/img0561w.png/]Dołączona grafika[/URL]
Zawyczaj po kilku krotnym włączeniu i wyłączeniu wszystko wracało do normy. dziś mu sie cos po przestawiało w procesorkach i nie chce będe próbował do skutku jak nie to chyba niestety będzie mnie czekał servis czego naprawdę nie chcę.

edit.

teraz po wyłączeniu i włączeniu na ładowarce wszystko wróciło do normy.
Tyle że ja mam ogólny problem z płytą muszę go tak czy siak oddać pewnego dnia na servis lecz staram sie narazie tego unikać

pozdraVWiam

#27 Łukasz Moczarski

Łukasz Moczarski
  • 2 posts
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Posted 26 March 2013 - 20:58

Witam, Pojawił mi się dokładnie ten sam problem co u użytkownika powyżej. Czy jeśli telefon kupiłem jako nowy w komisie (paragon trzymany) bogę go zanieść do serwisu do iSpot jako na gwarancji? Pozdrawiam, Łukasz

#28 Sony156

Sony156
  • 390 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 26 March 2013 - 21:09

Zobacz na stronie apple czy masz gwarancje, bo możesz mieć gwarancje serwisową - komisu.

#29 Łukasz Moczarski

Łukasz Moczarski
  • 2 posts
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Posted 26 March 2013 - 21:20

Po sprawdzeniu jest taka informacja: Repairs and Service Coverage: Active Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty. Estimated Expiration Date: November 2, 2013 Wynika z tego że wszystko ok -> czyli jutro marsz do iSpota?

#30 Sony156

Sony156
  • 390 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 26 March 2013 - 21:34

Dokładnie, jutro marsz do iSpota. :P

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users