Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem otwieranie plików excel, word, xls, doc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Fila82

Fila82
  • 1 postów

Napisano 07 sierpnia 2012 - 12:39

Witam Jestem nowym posiadaczem iPada 3, mam problem z otwieraniem plików word i excel, zarówno fabrycznie zainstalowanym viewerem, jak i za pomocą programów Office 2 HD oraz Numbers, wyskakuje mi komunikat: przy office 2 Hd - błąd otwarcia, wystąpił błąd podczas otwierania skoroszytu przy fabrycznym viewerze - wystąpił błąd podczas czytania dokumentu przy Numbers (excel) - żle formatuje, wychodzą chińskie znaczki Pliki które otwieram są na e-mailu, problem nie występuje stale, w 70% przypadków. Najśmieszniejsze jest to że ten sam e-mail wysłany drugi raz i załączniki potrafią otwierać się bez problemu. Z góry dzięki za info i pomoc w tej kwesti.

#2 Mateusz Strzeszewski

Mateusz Strzeszewski
  • 161 postów
  • SkądOtwock, Poland

Napisano 10 sierpnia 2012 - 08:46

Nie wiem czy nie masz takiego samego, czy chociaż podobnego problemu, więc się podłączę. U mnie (klient poczty wbudowany), jeżeli dostanę nowego maila z załącznikiem, otwiera go bez problemu. Ale maile z czasów zanim miałem iPada, a więc nie odebrane już przez niego tylko leżące sobie w skrzynce, sprawiają problem. Klikam sobie załącznik, on niby się chwilę ładuje, ale nagle przestaje i nie da się go otworzyć. Z aplikacją gmaila nie było takich problemów, ale mi jak na złość bardziej się podoba systemowa.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych