Samsung robi bardzo dobre TV LCD z serii 8000. Sam mam UE55D8000 i jestem zadowolony. Trzeba dać więcej niż 7k ale ten TV to jeden z najlepszych moich zakupów. Zarówno obraz z N TV jak i Xboxa jest idealny. Nie kupiłbym już więcej plazmy. Mój 3 letni plazmowy LG 42 cale wypalił się.

Postawa firmy Samsung wobec klienta - problem z telewizorem plazmowym
Rozpoczęty przez
swiety74
, 03 sie 2012 09:03
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 sierpnia 2012 - 16:45
Napisano 03 sierpnia 2012 - 16:46
Może ci wymienili na używaną matryce jak sie po 2 dniach znaczki pojawiły?
Wcześniej pisałeś, że nigdy tv z PC nie używałeś a tu foto z PC... - twoje zdjęcie?
Napisano 03 sierpnia 2012 - 16:59
Albo nie zrobili nic - popatrzyli, podumali, sprzęt postał sobie trochę w serwisie i już.
Napisano 03 sierpnia 2012 - 17:20
Trochę opis tej przygody jest mało klarowny... Nie rozumiem, czy telewizor pojechal do serwisu po euro czy miesiąc pomeuro został odebrany...
Generlanie teksty klienta jak telewizor był uzytkowany nie mają żadnego znaczenia ani dla samsunga ani dla sądu, bo zapewniać to można o wszystkim...
Jedyna zaczepka jaką tu widzę, to czy nowa, wymieniona matryca ma prawo po 2 dniach ogladania TVN wypalić znaczki czy ten czas powinien być dłuższy i nawet 48 h oglądania Kuźniara nie ma prawa jej tego zrobić, ale tak trzeba było z serwisem w czasie euro gadać
Napisano 03 sierpnia 2012 - 17:35
To co widać to awaria numer 1. Awaria numer 2 byla dokładnie taka sama. Awaria numer 3 nie została utrwalona bo sprawa wydawała mi się tak oczywista, że nawet nie zrobiłem foto.
Napisano 08 sierpnia 2012 - 21:27
Ta cała historia z tym Euro, urlopami wypada tak średnio, do tego brak fotki zjawiska, no to można się jedynie poprzerzucać mitami na temat plazm, jak ma to miejsce na pierwszej stronie tematu... tyle, że te mity to mają swoje lata, bo królowały na forach o A/V tak w latach 2004-2006...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych