Mam problem, nie działa mi złącze ładowarki oraz jack przerywa często. Muszę to naprawić, nie znacie może jakiegoś serwisu w Białymstoku który podejmie się naprawy iphona 3gs za rozsądne pieniądze? Myślę aby zamówić części z allegro i na podstawie ifixit spróbować samemu, ale boję się że coś mi się nie uda i nie wiem czy nie lepiej oddać do serwisu.

Serwis Białystok
Rozpoczęty przez
mateuncio
, 22 lip 2012 18:57
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 lipca 2012 - 18:57
Napisano 08 sierpnia 2012 - 07:46
w Białymstoku jest znajomy serwis iPhone, mój naprawili :-) jeżeli to tylko wymiana gniazda to spróbuj tutaj:
Cescom - sklep i dobry serwis w jednym miejscu.
Cescom - sklep i dobry serwis w jednym miejscu.
Napisano 10 sierpnia 2012 - 11:36
Potwierdzam, wymieniałem u nich rozbity wyświetlacz w iPhone 4, a mój kolega naprawiał martwego Macbooka. W obu przypadkach operacja zakończyła sie pełnym powodzeniem. Myśle, ze warto polecić kolegów z ulicy Krętej.
Napisano 16 sierpnia 2012 - 22:24
W Białymstoku chyba też jest na ul. Zwierzynieckiej jakiś punkt przyjęć autoryzowanego [URL="http://www.sunseco.pl"]serwisu Apple[/URL], ale nie wiem dokładnie, możesz poszukać w necie jak nie chcesz np. wysyłać pocztą. Cescom nie znam, ale jak tu Panowie polecają to może też warto spróbować.
Napisano 02 września 2012 - 12:10
@Mordenga, możesz powiedzieć coś więcej o tym punkcie na Zwierzynieckiej? W którym to miejscu?
Napisano 19 grudnia 2012 - 12:20
Gdzie w bialymstoku mógłbym oddac do naprawy ipoda nano 6g ? Mam problem z nim po 3miesiaca lezenie w szafie nie chce sie wlaczyc tylko "do not disconnet". nie działą przywracanie ani disk mode ;/
Napisano 21 stycznia 2013 - 21:59
Po zalaniu kawą mojego MBP (z cukrem, z mlekiem, dodam , że bezkofeinowa -,-) zawiozłam do panów na Krętej
z niewyjętą baterią oczywiście - bo w moim domu nie było śrubokręta i było bardzo późno
.
Ale głupi(a) ma szczęście - mój MB był gotowy już w sobotę!!! Odebrałam go w niedzielę - Pan specjalnie otworzył zakład bo bardzo mi zależało na komputerze.
Wszystko zostało pięknie wyczyszczone. Niestety podświetlenie prawie całkowicie siadło - z wyjątkiem kilku klawiszy po środku - ale poza tym wszystko działa. Koszt czyszczenia 270 zł . Jakbym chciała nowa klawiaturę to dodatkowe 350 zl - dodam , że byłaby to oryginalna. Pan nawet zrobił zdjęcia jak płyta główna wyglądała przed i po
.
NIGDY WIĘCEJ KAWY W PROMIENIU 4 metrów!
Ogólnie polecam Zespół z ulicy Krętej

Ale głupi(a) ma szczęście - mój MB był gotowy już w sobotę!!! Odebrałam go w niedzielę - Pan specjalnie otworzył zakład bo bardzo mi zależało na komputerze.
Wszystko zostało pięknie wyczyszczone. Niestety podświetlenie prawie całkowicie siadło - z wyjątkiem kilku klawiszy po środku - ale poza tym wszystko działa. Koszt czyszczenia 270 zł . Jakbym chciała nowa klawiaturę to dodatkowe 350 zl - dodam , że byłaby to oryginalna. Pan nawet zrobił zdjęcia jak płyta główna wyglądała przed i po

NIGDY WIĘCEJ KAWY W PROMIENIU 4 metrów!
Ogólnie polecam Zespół z ulicy Krętej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych