Witam,
mam do was pytanie czy jeśli korzystam z funkcji hotspotu osobistego w iphone to w Ustawieniach -> Użycie te dane wysłane przez hotspot bedą naliczane tylko w polu "Dane przez modem" czy będą też doliczać się do licznika ogólnego w polu "Dane sieci komórkowej", Pytam gdyż w danych wysłanych przez modem mam 350 mb a tych z sieci komórkowej 650 i teraz nie wiem czy łącznie razem z hotspotem pobrałem aż 1gb czy może w tym 650 zawierają się też te 350 mb wysłane przez hotspot.
Jest to dla mnie niezwykle ważna kwestia dlatego też proszę o pewne odpowiedzi.
[ATTACH=CONFIG]11384[/ATTACH]

Naliczanie danych sieci komórkowej a hotspot osobisty
Rozpoczęty przez
Waski14
, 16 lip 2012 21:47
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 lipca 2012 - 21:47
Napisano 16 lipca 2012 - 22:08
A nie najprościej i najszybciej będzie porównać to z tym co pokazuje Orange Online ?
Napisano 16 lipca 2012 - 22:55
Niestety nie mam takiej możliwości, dlatego też pytam na forum, bo może ktoś wie jak to działa.
Napisano 17 lipca 2012 - 06:08
Pobierz 1MB przez HS i sprawdź czy oba liczniki się zmienią.
Napisano 17 lipca 2012 - 09:57
Tyle to ja też wiem:P, dlatego prosiłem o konkretne odpowiedzi, sprawa wygląda tak że obecnie nie mam możliwości korzystania z internetu na tym telefonie, dlatego nie mam jak tego sprawdzić, dlatego jeśli ktoś wie z własnego doświadczenie jak to działa lub ma możliwość sprawdzenia to proszę o odp. gdyż jak już wcześniej pisałem jest to dla mnie bardzo istotna kwestia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych