Ostatnio musiałem jednego Pana nauczyć obługi programu iWeb. Zrobiłem więc stronę o tym, właśnie w iWeb. Narazie jest ona na 60 dniowym trialu. Potem zostanie przeniesiona na www.zobaczapple.pl. W miarę wolnego czasu, będę ją rozbudowywał, a jak tylko pojawi się w sprzedaży u nas iLife 08 - przerobie na nowego, lub zrobie nowy.
tymczasem ZAPRASZAM TUTAJ

iWeb - samouczek. Zapraszam.
Started by
nicomsw
, 10 Aug 2007 17:45
3 replies to this topic
Posted 10 August 2007 - 17:45
- MacDada and maslaq like this
Posted 10 August 2007 - 21:39
Ostatnio musiałem jednego Pana nauczyć obługi programu iWeb. Zrobiłem więc stronę o tym, właśnie w iWeb. Narazie jest ona na 60 dniowym trialu. Potem zostanie przeniesiona na www.zobaczapple.pl. W miarę wolnego czasu, będę ją rozbudowywał, a jak tylko pojawi się w sprzedaży u nas iLife 08 - przerobie na nowego, lub zrobie nowy.
tymczasem ZAPRASZAM TUTAJ
Pochwalić chęci... ale nie pochwalać pobieżności.. np: "Stworzenie galeri zdjęć, wymaga współpracy z programem iPhoto. "
a) może to być aperture...

Bardzo wiele rzeczy uprościłeś jednocześnie nie pozostawiając wątpliwości że można szybciej, wygodniej lub przynajmniej inaczej: gdyby nie można było ludzie nie robili by takich cudaków jak spisane tu: http://www.myapple.p...ead.php?t=23011
Posted 10 August 2007 - 21:47
@ a - tak oczywiście. Może być również inny Bardzo Drogi Program. Większość użytkowników bazuje jednak na darmowym pakiecie iLife.
b- oczywiście, że tak - faktycznie nie napisałem tego. Wydało mi się to oczywiste, i pewnie dlatego tego nie opisalem
Co do reszty to wiesz... to taki początek. Oczywiście iWeb ma więcej możliwości. Ale jeśli ktoś może skorzystać z bardziej zaawansowanych technik to nie wiem czy będzie korzystał z iWeb.
---- Dodano 11-08-2007 o godzinie 18:17 ----
Jest update na stronie. Obejmuje również nowe opcje z wersji 2.0
b- oczywiście, że tak - faktycznie nie napisałem tego. Wydało mi się to oczywiste, i pewnie dlatego tego nie opisalem

Co do reszty to wiesz... to taki początek. Oczywiście iWeb ma więcej możliwości. Ale jeśli ktoś może skorzystać z bardziej zaawansowanych technik to nie wiem czy będzie korzystał z iWeb.
---- Dodano 11-08-2007 o godzinie 18:17 ----
Jest update na stronie. Obejmuje również nowe opcje z wersji 2.0

Posted 11 August 2007 - 19:54
Już przygotowujemy samouczek do wersji 3.0

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users