Witam serdecznie, jestem szczesliwym posiadaczem macbook air 2012 11,6. Otoz wszytsko dziala jak nalezy oprocz budzenia sie kompa po otworzeniu klapy. Raz po otworzeniu klapy komputer jest gotowy do dzialania od razu, raz trzeba czekac 5 sekund, a czasami nawet 15 - zawsze sie wlacza, ale bez wzgledu na prace programow w tle i obciazenie otwierajac i zamykajac klape budzenie z systemu wyglada jak powyzej. Czy to usterka czy reklamowac sprzet? Dodam, ze moj stary lapek samsunga po otwarciu pokrywy uruchamia sie zawsze po 5 sekundach bez wzgledu na wszystko, ale on am 4 lata i nie kostzowal 5 tysi. Przeszukalem neta ale malo odpowiedzi. Dziwne ze za kazdym razem moj macnook budzi sie o roznym czasie, co powoduje frustracje.
Prosze o pomoc co dalej z tym zrobic a moze kto tez tak ma i rozwiazal problem?
Otwarcie pokrywy Macbook air 2012 czasem budzi system od razu czasem po 20 sekundach
Started by
Brendis
, 30 Jun 2012 00:58
3 replies to this topic
Posted 30 June 2012 - 00:58
Posted 30 June 2012 - 06:19
Mój MBA z 2010r bardzo rzadko tak ma, dlatego ja się tym nie przejmuję. Zapewne chodzi o system, może spróbuj go przeinstalować.
Posted 04 July 2012 - 21:19
Dzięki za odpowiedź, niestety reinstall nie pomógł - zasadniczo wychodzi z uśpienia 3 sek (wiec uzyskałem poprawę) ale czasem jest tak ze zajmuje to 1 sek, czasem 5-10. Szkoda bo zauważyłem, że inne też tak mają ponoć to problem liona bo macbooki air jeszcze na sl wybudzaja sie blyskawicznie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users