Numer Seryjny: DN6FL1C3DKPH
Model: iPad 2g WiFi 16gb White
Dodatki: Smart Cover (szary)
Jeżeli ktoś z Was na niego trafi ( w co wątpię ) to bardzo proszę o kontakt.
Oczywiście dla osoby która odnajdzie skradzionego iPada lub przyczyni się do złapania sprawcy rozboju, przewidziana nagroda.
Szczerze to na iPadzie mi nie zależy, ale bardzo ale to bardzo chciałbym aby osoby, które dokonały dość brutalnego rabunku odpowiedziały za to

SKRADZIONY podczas rozboju iPad 2g 16gb White
Rozpoczęty przez
szamanusek
, 28 cze 2012 22:41
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 czerwca 2012 - 22:41
Napisano 29 czerwca 2012 - 02:49
miales Find My iPad?
Napisano 29 czerwca 2012 - 09:07
podaj okolicę- będzie łatwiej

Napisano 29 czerwca 2012 - 12:33
Tak miałem włączone Find My iPad. Policja przyjechała 5 min od zdarzenia i jest jedna podejrzana osoba już zatrzymana. Tylko bez iPada, więc szanse są nikłe na odnalezienie. iPad został wyłaczony prawie od razu. Dlatego find my iPad nie działa.
Miejsce zdarzenia to Warszawa, okolice przystanku młodzieńcza. A dokładnie ulica Wschodnia i Topazowa. Najlepsze jest to, że było dwóch świadków, jedna osoba która wchodziła na osiedle na Topazowej a druga, która jechała samochodem i nie chciała się zatrzymać i pomóc. Czas zdarzenie to godzina 1.00 w nocy noc z 27 na 28.06
Szkoda, że Apple nie może powiadomić kto będzie z niego później korzystał, a przecież ma takie dane jak złodziej podłaczy sprzęt do itunesa. Czy może coś się zmieniło?
Napisano 29 czerwca 2012 - 20:33
Masz nauczkę jak się chodzi z iPad-em w nocy

Napisano 29 czerwca 2012 - 20:43
Już miałem dawać namiar na aukcję ale kolor się nie zgadza..
Niemniej jednak przy okazji: podejrzana aukcja (sam iPad bez niczego): APPLE iPAD 2 16 GB WI-FI JAK NOWY OKAZJA !!!! (2456450088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niemniej jednak przy okazji: podejrzana aukcja (sam iPad bez niczego): APPLE iPAD 2 16 GB WI-FI JAK NOWY OKAZJA !!!! (2456450088) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisano 30 czerwca 2012 - 01:14
@virgin71: Dzięki za informację, numer seryjny dodany.
@Nixi: Nie chodzi po nocy, tylko używałem w autobusie ( widocznie ktoś zauważył i mnie śledził) Po to go kupiłem, żeby właśnie wtedy go używać (praca).
@seeadv: szkoda, że to nie mój, ale zgadzam się aukcja wydaje się podejrzana.
Napisano 30 czerwca 2012 - 07:49
Polska (i nie tylko) to troche zbyt dziki kraj by takich rzeczy używać w nocnym busie, może w Szwajcarii czy innym Monaco można to robić bez obaw...
W pewnej brytyjskiej gazecie pod notką, że do londyńskich autobusów wprowadzają darmowe wifi, też był komentarz dziennikarza, że teraz liczba kradzionych ipadów wzrośnie drastycznie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych