Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Mam do was prośbę/pytanie. Otóż za niedługo przesiadam się z komputera stacjonarnego na laptopa, gdyż jest dla mnie bardziej komfortowy. Teraz pytanie jaki to ma być laptop. Rozglądałem się na allegro za wieloma, ale nie wiem, który będzie najlepszym wyborem. Oglądam sporo filmów na youtube (niekoniecznie musi być w jakości HD), jeżeli gram w jakieś gry to tylko w przeglądarce i to tylko czasami takie jak (taern,seafight...), często pobieram filmy i żadnych innych aplikacji nie pobieram. Dużo siedzę na internecie. Codziennie używam GG , często robię prezentacje w Powerpoincie. Jak wspominałem nie wiem jaka marka najlepsza, bardzo podobają mi się wspomniany w temacie Macbook, ładny design itd. Na nowego mnie nie stać, dlatego nie wiem czy nie byłoby głupio zakupić sobie takiego używanego Mac'a, ale nie mam pojęcia jak taki laptop będzie się sprawował, dlatego zgłaszam się do Was z prośbą, czy warto kupić używanego Mac'a czy lepiej jakiegoś nowego Samsunga,Asusa,Lenovo, chociaż wizualnie żadne z nich mi się nie podobają. Podam wam poniżej linku do przykładowych używanych Mac'ów i proszę o subiektywne oceny, czy się opłaca i czy mi trochę "posłuży" (chciałbym zaznaczyć, że dbam o każdą rzecz jaką posiadam). Chciałbym zaznaczyć, że ciekawi mnie bardzo oprogramowanie od Appla zainstalowane na netbookach. Jak ono się spisuje wraz z podzespołami, gdyż robię takie czynności opisane powyżej. Liczę na wasze obiektywne oceny. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Apple MacBook Pro 15' MA610LL 2,3Ghz 2GB X1600 R8 (2399660126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MACBOOK WHITE !! 2,4 c2d 2GB 160 GB KRK (2423803080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MacBook Black 2GHz/2GB/500GB doinwestowany!!!!!!!! (2398095362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MacBook 13" 2GHz/2GB zadbany! (2401820582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Używany Macbook do 2000 zł
Rozpoczęty przez
Blomkvist
, 17 cze 2012 19:06
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 17 czerwca 2012 - 19:06
Napisano 17 czerwca 2012 - 20:06
Po co powielasz istniejące już pytania na forum, chociażby http://myapple.pl/ja...ki-macbook.html
Poza tym przeczytaj zasady działu, tutaj nie pytamy o egzemplarze z aukcji, tylko o konkretne modele. Wybór konkretnej aukcji musisz zrobić sam.
Poza tym przeczytaj zasady działu, tutaj nie pytamy o egzemplarze z aukcji, tylko o konkretne modele. Wybór konkretnej aukcji musisz zrobić sam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych