Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

szukam informacji dot. zakupów programów w iTunes po przeniesieniu ich do "chmury"

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 yahuto

yahuto
  • 323 posts
  • SkądŁódź

Posted 16 June 2012 - 13:16

WItam, Apple wprowadziło chmure i nawet jak zmienimy telefon na nowy po wejsciu do sklepu w zakladce "kupine" mam wykaz wszyskich programow które zakupiłem ale od chwili wprowadzenia iTunes do "chmury". Dużo programów kupiłem wcześniej i moge je oczywiście pobrac jeszcze raz i nie sa pobierane zadne oplaty ale czy istnieje mozliwosc przeniesienia wszystich programow do tej "chmury"? Kiedys kupilem jak sie okazalo 1password pro za 14$ a dzis nie zwracajac uwagi ze jest jeszcze wersja zwykla za 8$ wlasnie ja sciagnalem no i oczywiecie byl to pierwszy zakup i pobralo mi kase. oczywiscie nie popelnilbym takiego buga gdybym mial 1password pro w zakladce "kupine". czy macie informacje jak i czy mozna przeniesc te programy do "aktualnej" wersji itunes? dodam ze gdy pobralem je teraz jeszcze raz za darmo i usunalem z telefonu aby sprawdzic czy zostaja juz w chmurze to sie okazalo ze nie. Czyli trzeba pamietac wszystkie programy jaki kupilem.

#2 tasiu

tasiu
  • 546 posts
  • Skądokolice Cieszyna

Posted 16 June 2012 - 14:43

Czasem nie przeniosłeś konta z innego kraju do PL?

#3 yahuto

yahuto
  • 323 posts
  • SkądŁódź

Posted 18 June 2012 - 08:20

zgadza sie, zapomnialem o tym. Pewnie dlatego tak jest.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users