Tak jak w temacie. Nie wiem jakim cudem iPhone odblokował mi się w kieszeni i usunęła się ikonka wiadomości. Jak ją z powrotem wyciągnąć? Kopałem w googlach na ten temat, próbowałem robić restore i odtworzenie kopii zapasowej - niestety bezskutecznie. Po odtworzeniu kopii niestety przywracane są wszystkie wcześniejsze ustawienia, więc i nieszczęsną ikonkę wcina w hiberprzestrzeń. Jak to ugryźć? Jest możliwość wgrania tylko wybranych ustawień z kopii zapasowej?

Usunięta ikonka wiadomości - jak odzyskać?
Rozpoczęty przez
evo
, 09 cze 2012 20:16
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 czerwca 2012 - 20:16
Napisano 09 czerwca 2012 - 20:18
Ikonki wiadomości nie da się usunąć, chyba, że miałeś z Cydii jakiegoś tweaka zainstalowanego który pozwalał. Zobacz czy w jakimś folderze Ci się nie schowała tudzież, czy nie ukryła się jak masz zainstalowane SBSettings...
Napisano 09 czerwca 2012 - 20:33
Nie masz jej gdzieś w jakimś folderze lub na odległej karcie w menu?
Napisano 09 czerwca 2012 - 22:49
Racja, nie można usunąć... była 2 karty dalej. :roll: :oops: Swoją drogą - zrobiłem restore i dalej nie działają mi MMSy na 5.1.1.

Napisano 09 czerwca 2012 - 22:55
Żeby działały ci MMS-y musisz wprowadzić ustawienia operatora, które możesz sprawdzić na jego stronie.
Napisano 09 czerwca 2012 - 22:59
@up, ja nigdy czegoś takiego nie robiłem. Żeby MMSy działały musisz włączyć transmisję danych. Po wi-fi nie będzie działało.
Napisano 10 czerwca 2012 - 10:55
Oczywiście mam to wszystko ustawione i włączone.

Napisano 10 czerwca 2012 - 11:24
Ikona wiadomości wróciła, a co do problemu z mmsami odsyłam do przeczytania właściwych wątków na forum poświęconych Twojemu problemowi. Nie róbmy wątku wszystko w jednym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych