Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wyłączająca się gra

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 HawkGoSkate

HawkGoSkate
  • 19 postów

Napisano 08 czerwca 2012 - 19:21

Siema! Od wczoraj posiadam nowego, fabrycznie zapakowanego iPhone 4s. Zauwazylem niestety, ze czasem zdarza się, że gry się wyłączają same z siebie - tak jakbym nacisną przycisk Home. Mozna je włączyc potem poprzez multi-tasking. Gra wyłącza mi się często przy grze Skate It oraz mialo to miejsce pare razy w Angry Birds Lite oraz raz w AB Rio. Zauwazylem ze iphone się również nagrzewa, ale nie jest to imo zbyt wysoka temperatura jak na takie urządzenie. Myślałem, że wersja gry jest za stara na najnowszego iOS 5.1.1 albo zbyt długie czynne użytkowanie iphone powoduje, że gra się wyłącza aby zapobiec przegrzaniu urządzenia. O co może chodzić?

#2 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 09 czerwca 2012 - 12:16

Myślałem, że wersja gry jest za stara na najnowszego iOS 5.1.1

A wiesz co ja myślę, pobieranie starych plików .ipa z internetu jest bez sensu gdy w App Store są nowe

#3 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 14:50

Kupuj w sklepie to nie będziesz miał problemów

#4 HawkGoSkate

HawkGoSkate
  • 19 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 19:05

Nie używam JB, nadal nie wiem o co chodzi. Dziś tylko raz mi się wyłączyło Angry Birds po 1 - 2 godzinach gry

#5 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 10 czerwca 2012 - 09:42

Może przegrzałeś iP.

#6 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 10:21

Siema!
Od wczoraj posiadam nowego, fabrycznie zapakowanego iPhone 4s. Zauwazylem niestety, ze czasem zdarza się, że gry się wyłączają same z siebie - tak jakbym nacisną przycisk Home. Mozna je włączyc potem poprzez multi-tasking. Gra wyłącza mi się często przy grze Skate It oraz mialo to miejsce pare razy w Angry Birds Lite oraz raz w AB Rio. Zauwazylem ze iphone się również nagrzewa, ale nie jest to imo zbyt wysoka temperatura jak na takie urządzenie. Myślałem, że wersja gry jest za stara na najnowszego iOS 5.1.1 albo zbyt długie czynne użytkowanie iphone powoduje, że gra się wyłącza aby zapobiec przegrzaniu urządzenia. O co może chodzić?

Może napisz do suportu tych gier - z opisem zaistniałej sytuacji. Np. App Store - Angry Birds Rio ostatnią aktualizację miało 2012/03/20 - może stąd te problemy pod 5.1.1, spróbuj z grą, która już jest dostosowana pod taki soft. Np. App Store - Jetpack Joyride miała aktualizację 2012/05/24 i działa mi bez wyłączania się na iPod Touch 4G i iPhone 3GS.

#7 HawkGoSkate

HawkGoSkate
  • 19 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 13:15

Odświeżam temat aby powiedziec, ze kupilem Mass Effect Infiltrator. Gra czasem ma problem z uruchomieniem misji (wyłącza się, tak jak wyżej napisałem). Angry birds (full) mi się nie wyłącza, a update miało 20 marca 2012, ME Infiltrator 12 kwietnia 2012. Wie ktos o co może chodzić?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych