Witam.
Podczas ostatniej aktualizacji stała się dziwna rzecz. Dwukrotnie tworzyłem archiwizację, po czym wgrałem aktualizację. Niestety telefon po aktualizacji sam się zarchiwizował i gdy chciałem wgrać samodzielnie zrobiony backup, miałem domwyboru tylko ten który
Iphone sam sobie zrobił... Bardzo potrzebuje te dane, głównie smsy i kontakty...
Czy jest jakiś sposób by odzyskać te dane?

Jak odzyskać dane z iPhone?
Rozpoczęty przez
caspar
, 07 cze 2012 12:25
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 czerwca 2012 - 12:25
Napisano 07 czerwca 2012 - 12:53
Rozumiem, że wgrałeś archiwum i tam nie było nic i innego backupu nie masz, jeżeli jest tak jak mówie, to obawiam się, że nie da się odzyskać czegoś, czego nie ma

Napisano 07 czerwca 2012 - 13:07
Zrobiłem backup, tyle że go nie widać gdy podłączę ipone do itunes.. Czy da się jakoś ręcznie podać ścieżkę skąd ma zassać archiwum? Albo czy gdzieklwiek da się odzyskać te dane? Isource? Inny swrwis?
Napisano 07 czerwca 2012 - 13:10
A jesteś pewien, że te pliki fizycznie istnieją na dysku ?
Napisano 07 czerwca 2012 - 13:13
C:\Documents and Settings\Nazwa_użytkownika\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
Jeśli są, to tylko tutaj
Możesz z twojej kopii wyciągnąć same SMSy i kontakty przez program iBackupBot
Napisano 07 czerwca 2012 - 15:04
Skoro zrobiles archiwizacje, to po wgraniu nowego softu przy podlaczeniu iPhone'a do iTunesa powinienes miec dwie opcje - odtworz z zapisanej kopii i w nawiasie podana data tej kopii, druga opcja powinno byc utworzenie iPhone'a od nowa. Miales cos takiego? Wybrales kopie swoja?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych