Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak odzyskać dane z iPhone?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 caspar

caspar
  • 41 postów
  • Skądz dużego pokoju

Napisano 07 czerwca 2012 - 12:25

Witam. Podczas ostatniej aktualizacji stała się dziwna rzecz. Dwukrotnie tworzyłem archiwizację, po czym wgrałem aktualizację. Niestety telefon po aktualizacji sam się zarchiwizował i gdy chciałem wgrać samodzielnie zrobiony backup, miałem domwyboru tylko ten który Iphone sam sobie zrobił... Bardzo potrzebuje te dane, głównie smsy i kontakty... Czy jest jakiś sposób by odzyskać te dane?

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 12:53

Rozumiem, że wgrałeś archiwum i tam nie było nic i innego backupu nie masz, jeżeli jest tak jak mówie, to obawiam się, że nie da się odzyskać czegoś, czego nie ma :(

#3 caspar

caspar
  • 41 postów
  • Skądz dużego pokoju

Napisano 07 czerwca 2012 - 13:07

Zrobiłem backup, tyle że go nie widać gdy podłączę ipone do itunes.. Czy da się jakoś ręcznie podać ścieżkę skąd ma zassać archiwum? Albo czy gdzieklwiek da się odzyskać te dane? Isource? Inny swrwis?

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 13:10

A jesteś pewien, że te pliki fizycznie istnieją na dysku ?

#5 dameon

dameon
  • 1 353 postów
  • SkądLublin

Napisano 07 czerwca 2012 - 13:13

C:\Documents and Settings\Nazwa_użytkownika\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup Jeśli są, to tylko tutaj Możesz z twojej kopii wyciągnąć same SMSy i kontakty przez program iBackupBot

#6 ippawel

ippawel
  • 1 136 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 15:04

Skoro zrobiles archiwizacje, to po wgraniu nowego softu przy podlaczeniu iPhone'a do iTunesa powinienes miec dwie opcje - odtworz z zapisanej kopii i w nawiasie podana data tej kopii, druga opcja powinno byc utworzenie iPhone'a od nowa. Miales cos takiego? Wybrales kopie swoja?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych