Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dead Trigger dla iOS i Androida.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 10:21

Szykuje się gra z jak dotąd chyba najlepszą grafą, coś dla fanów FPS. Zapowiada się niesamowita grywalność i jakość.

http://www.youtube.com/watch?v=uNvdtnaO7mo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=HpzkCTe76Bc&feature=player_embedded

Jak widać na sprzętach z Tegrą wygląda to obłędnie, ciekawe czy tak samo będzie na 4S/ipad3

Przekonamy się o tym pod koniec miesiąca.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Link do twórców:
MADFINGER GAMES

DEAD TRIGGER for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store

#2 DVD93

DVD93
  • 72 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 10:28

Jestem ciekaw jak to będzie na iPadzie 2

#3 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 10:29

Moim skromnym zdaniem grafa będzie na 99% okrojona dla urządzeń starszych od 4S i iPada3, wystarczy porównać GTA3 czy Max Payne na iPhone 4 i 4S to jak niebo a ziemia.

#4 Public Enemy

Public Enemy
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 czerwca 2012 - 11:49

Sorry, ale po tych kilku obrazkach i krótkim filmiku oceniłeś, że gra będzie miała niesamowitą jakość i grywalność? IMO, sterowanie może położyć tą grę na łopatki, a do tego nie wiadomo czy dostaniemy jakąś fabułę, czy tylko kilka mapek i niekończące się fale zombiaków...

#5 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 03 czerwca 2012 - 11:53

Moim skromnym zdaniem grafa będzie na 99% okrojona dla urządzeń starszych od 4S i iPada3, wystarczy porównać GTA3 czy Max Payne na iPhone 4 i 4S to jak niebo a ziemia.

Żartujesz? iPad 2 na luzie pociągnie tą grę.

#6 Axellvak

Axellvak
  • 1 938 postów

Napisano 03 czerwca 2012 - 14:18

Żartujesz? iPad 2 na luzie pociągnie tą grę.

A w którym momencie napisałem zdanie że iPad 2 nie ociągnie? czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że grafika będzie biedna i tyle.

---------- Wpis dodano o 15:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:17 ----------

Sorry, ale po tych kilku obrazkach i krótkim filmiku oceniłeś, że gra będzie miała niesamowitą jakość i grywalność?
IMO, sterowanie może położyć tą grę na łopatki, a do tego nie wiadomo czy dostaniemy jakąś fabułę, czy tylko kilka mapek i niekończące się fale zombiaków...

Tak oceniłem to po tych filmikach :) A fabuła będzie. Wystarczy że raczysz przeczytać info na stronie twórcy.

#7 Public Enemy

Public Enemy
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 czerwca 2012 - 14:54

Tak oceniłem to po tych filmikach :) A fabuła będzie. Wystarczy że raczysz przeczytać info na stronie twórcy.

Tak przeczytałem - i póki co nie ma wiadomości czy ta "fabuła" to nie będzie kilka misji skupiających się na wybiciu wszystkiego co się rusza, albo przedarciu z punktu A do B. Wyjdzie, się oceni, ale "rozbudowanie" dotychczasowych gier na iOS nie daje wielkiej nadziei...

#8 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2012 - 16:58

Gra jest już dostępna w cenie 0,79€. Jest ona uniwersalna.

Działa lepiej niż myślałem na iPhone 4 :) Polecam dla osób, które grały wcześniej w Shadowguna.

#9 konio124

konio124
  • 670 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 17:08

Bardzo fajna gierka , właśnie pobrałem i testuje na iPadzie 3. Polecam.

#10 scooter10

scooter10
  • 142 postów
  • SkądLublin

Napisano 30 czerwca 2012 - 20:10

Szkoda że gra nastawiona jest głównie na wyciąganie kasy przez in app purchase

#11 Public Enemy

Public Enemy
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 lipca 2012 - 18:26

Tak jak podejrzewałem - gra wydmuszka :P Ładnie wygląda i to wszystko...

#12 Czapens

Czapens
  • 8 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 22:38

Jak dla mnie gra, świetna. Szkoda że po 20minutach gry już się nudzi, ale i tak do gry powracam bardzo często. Grafika świetna. Gra godna polecenia ;D

#13 koyoot

koyoot
  • 2 235 postów
  • SkądKoło, PL

Napisano 23 lipca 2012 - 16:47

Dead Trigger: Czasami lepiej się poddać? Twórcy rozdają grę za darmo z powodu piractwa / CD-Action

Jak dla mnie po prostu zarty jakies...

#14 Public Enemy

Public Enemy
  • 67 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipca 2012 - 16:58

Eee tam, bzdura, że winne jest piractwo. Kto miał kupić - kupił. Teraz oddają za darmo i będą czekać na kasę z iAP (które z tego co czytałem w tej grze jest strasznie wymuszane).

#15 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 października 2012 - 14:34

Mam problem. Otóż po przeinstalowaniu DT nie mogę ściągnąć backupa z iCloud. Po wejściu w konto przycisk backup jest niedostępny. Wiecie, co mogę zrobić, żeby odzyskać postęp w grze, albo chociaż dodatkowe bronie, które dokupiłem za prawdziwe pieniądze?

#16 Alwar de la Milew

Alwar de la Milew
  • 18 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 listopada 2012 - 20:29

Zainstalowałem, pograłem chwile i plik leży na dysku. Gra jest niezła, ale z początku ciężko sie przyzwyczaić do FPS na iPhone :P Jeśli chodzi o jakość to na 4s śmiga super :) Grafika troszke gorsza niż na ss kolegi, ale ogólnie nadal jest to poziom robiący wrażenie :) Polecam, ale tylko fanom FPS :) Co do posta wyżej to ciekawe... Mi backup z iCloud działa... Może jakiś bug ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych