Witam,
spotkałem się z tym po raz pierwszy gdyż synchronizowałem już wcześniej w podobny sposób iPada i innego iPhone. Wtedy obyło się bez strat.
Co chciałem osiągnąć? Z poziomu iPhona 3GS włączyć synchronizację icloud dla konta którego nigdy wcześniej nie synchronizowałem i przenieść kontakty wcześniej synchronizowane z komputerem do chmury.
Co otrzymałem? Wszystkie kontakty w grupie synchronizacji z komputerem zostały usunięte... a do icloud przeniosło się tylko 130 z ponad 500 rekordów! Nie pomogło wyłączenie/włączenie telefonu ani wykasowanie konta icloud z iPhona. Mam wówczas pustą listę kontaktów. Logując się na icloud.com widzę tylko 130 rekordów. Co stało się z pozostałą częścią? Niestety ostatnia synchronizacja z komputerem odbyła się kilka miesięcy temu w związku z tym oznacza to że korzystając z rewolucyjnej usługi jaką jest icloud właśnie straciłem znaczną większość kontaktów.
Czy jest może jakiś sposób na przywrócenie tych wykasowanych kontaktów? Czytałem na zagranicznych forach, że one podobno są w iPhonie tylko niewidoczne…
Synchronizacja z icloud wykasowała moje kontakty
Started by
mac_user
, 28 May 2012 06:41
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users