Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Synchronizacja z icloud wykasowała moje kontakty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 mac_user

mac_user
  • 116 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 maja 2012 - 06:41

Witam, spotkałem się z tym po raz pierwszy gdyż synchronizowałem już wcześniej w podobny sposób iPada i innego iPhone. Wtedy obyło się bez strat. Co chciałem osiągnąć? Z poziomu iPhona 3GS włączyć synchronizację icloud dla konta którego nigdy wcześniej nie synchronizowałem i przenieść kontakty wcześniej synchronizowane z komputerem do chmury. Co otrzymałem? Wszystkie kontakty w grupie synchronizacji z komputerem zostały usunięte... a do icloud przeniosło się tylko 130 z ponad 500 rekordów! Nie pomogło wyłączenie/włączenie telefonu ani wykasowanie konta icloud z iPhona. Mam wówczas pustą listę kontaktów. Logując się na icloud.com widzę tylko 130 rekordów. Co stało się z pozostałą częścią? Niestety ostatnia synchronizacja z komputerem odbyła się kilka miesięcy temu w związku z tym oznacza to że korzystając z rewolucyjnej usługi jaką jest icloud właśnie straciłem znaczną większość kontaktów. Czy jest może jakiś sposób na przywrócenie tych wykasowanych kontaktów? Czytałem na zagranicznych forach, że one podobno są w iPhonie tylko niewidoczne…

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych