Celowo założyłem nowy temat, bo pewnie nikt by nie zauważył.
W każdym bądź razie taki zestaw działa.
Jak działa to juz inna sprawa. Kanały HD przycinają się do chwili, kiedy nie wyłączymy w opcjach wtyczki odtwarzania w mozliwej najwyższej jakości - wtedy jakość będzie gorsza ale przynajmniej obraz będzie płynny.
Stara wtyczka nie działa, bo nie są spełnione zależności, może ktoś wie, jak to rozwiązać? Bo tam jest IPLA i TVNPlayer...

Weeb TV na starym (srebrnym) ATV1
Rozpoczęty przez
Marriu-4088b2fcfa
, 26 maj 2012 20:12
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 maja 2012 - 20:12
Napisano 28 maja 2012 - 08:49
Moim zdaniem ATV1 ma wieksze mozliwosci niz kolejne generecje
wiadomo ze wiekszosc ludzi w PL kupuje ATV dla xbmc dlatego polecam Ci projekt dla ATV1 -
[url]www.stmlabs.com/projects/crystalhd-for-appletv/[/url]
u mnie wszystko smiga plynnie , lacznie z HD

[url]www.stmlabs.com/projects/crystalhd-for-appletv/[/url]
u mnie wszystko smiga plynnie , lacznie z HD

Napisano 28 maja 2012 - 14:40
Wow,
Poczytałem na szybkiego: Chodzi o to, że wkładam do ATV1 dysk, instaluję linuxa i ??? wszystko śmiga?
Napisano 17 grudnia 2012 - 18:22
jak się ma na dziś dzień weeb.tv na ATV1 srebrnym? kanały HD chodzą płynnie czy przycianają??
Napisano 18 grudnia 2012 - 20:28
zależy który kanał, tzn zależy od nadawcy a nie od tego, czy jest HD, dlatego trudno precyzyjnie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Np Polsat News nie jest HD a przycina cały czas, podobnie History, natomiast Npremium, Canal+HD itd działają płynnie.
Napisano 18 grudnia 2012 - 23:01
Zalezy od obciazenia serwerow weeb.tv , od nadawcy i Twojego lacza oczywiscie
Jesli chodzi o instalacje obraz instalatora wrzucasz na pendrive (uprzedzam nie wszystkie dzialaja
) i linux sam w pelni automatycznie zainstaluje Ci sie na dysku ktore ATV1 posiada . Druga dystrybucja oprocz Crystalbuntu o chyba wiekszym wsparciu na obecna chwile jest OpenElec.
Milej zabawy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych