Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Crossover Games 10.3 - Problem z poruszaniem sie myszka w NosTale.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sqas

Sqas
  • 8 postów

Napisano 14 maja 2012 - 17:53

Z wiazku z tym, iz jest to moj pierwszy post na forum chcialbym wszystkich pozdrowić :) Chcialbym tylko nadmienic, iz niemam polskich znakow, ale mam nadzieje, ze to nie bedzie bardzo utrudniac sprawy ;) Wracajac do tematu : Przeszukalem cale Google i forum MyApple, jednak niemoge odnalesc rozwiazania na moj problem. Mianowicie : Nie moge sie poruszac (chodzic) w NosTale. Wszystko w menu, klikanie na interakcje dziala, ale na `glownym` ekranie (tam gdzie jest trawa itp.) mysz jakby nie reaguje. Nie wiem, co moze byc przyczyna, 2 mysz (moze cos z MagicMouse?) tez tak jakby nie reaguje. Potrafie pisac, odpoczywac, jesc w grze, ale niestety nie moge sie poruszac. Wie ktos, jak rozwiazac ten problem? Bardzo prosze o odpowiedz. :ratz: PS. Mam nadzieje, ze totalem to do dobrej czesci forum, jesli nie to prosze o przeniesienie

#2 ones

ones
  • 213 postów

Napisano 17 maja 2012 - 13:01

A napisałeś do pomocy Crossover ? Może to coś z ich oprogramowaniem?

#3 Sqas

Sqas
  • 8 postów

Napisano 18 maja 2012 - 19:49

Nie, ale na angielskich forach przeczytalem, ze (z tego tak przynajmniej wynika) wielu osobom nie dziala ta gra. Pisali oni rowniez, ale nie znam odpowiedzi od Crossover bo nie napisali, co odpisalo crossover.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych