Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

nokia e72 jako modem internetowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 maclapko

maclapko
  • 15 postów
  • SkądTrójmiasto, PL

Napisano 10 maja 2012 - 08:43

witajcie. od wczoraj jestem użytkownikiem maca...udało mi się podłączyć go internetu wczoraj na dwa sposoby, za pomocą nokii: 1. poprzez USB (w trybie PC) i po podaniu numeru w konfiguracji *99#, wszystko działało OK. 2. to samo poprzez bluetooth, także po podaniu numeru działało OK. obecnie gdy próbuję podłączenia przez USB, system mówi, że nie ma takiego urządzenia "urządzenie komunikacyjne dla połączenia nie istnieje. Sprawdź ustawienia i spróbuj połączyć się ponownie"...sęk w tym, że sprawdzałem to kilkukrotnie nic nie działa... nie wiem, gdzie błąd mój, bo po podaniu numeru dla konfiguracji połączenia przez bluetooth, wszystko działa... osobiście wolę aby podłączać telefon do komputera kablem, bo wtedy sie ładuje, a poza tym kablowe połączenie jest lepsze niż BT...wolę także mieć dwa połączenia możliwe a nie jedno. nie wiem, co mogłem zrobić nie tak, skoro wczoraj działało, a dziś już nie. :(

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 10 maja 2012 - 10:53

nie pomoge w tym ale mozesz tez innym sposobem. Zainstaluj na N72 Joiku Spot (zrobi z telefonu router) i ewentualnie mozesz kabelkiem podlaczyc,zeby bateria nie schodzila :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych