Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Niedziałający aparat iPad 2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 marwaldo

marwaldo
  • 55 postów
  • SkądGda

Napisano 05 maja 2012 - 11:02

Witam Próbowałem dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni zrobić zdjęcie iPadem, niestety po wejściu w aparat niemile zaskoczenie gdyż po poruszenie ipadem aparat sie zawiesza wywala różowy ekran i ponownie uruchamia sie aparat z tym samym problemem. Przednia kamera działa bez zarzutu. Nie chce ukrywać iPad spadł mi pare dni temu na dywan ale ekranem w dół więc to z przednia kamera powinien byc problem, nie z tylnią. Zastanawiam sie czy jechać z tym do ispotu, iPada kupiłem w grudniu więc ma jeszcze gwarancję. Tylko teraz nie bardzo wiem jakby to mogło wyglądać, bo z tego co wiem Apple wymienia urządzenia na nowe nie naprawiajac ich, ale skoro raz jest Nowy iPad to nie wiem jak zamierzają to zrobić. Pozdrawiam

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 05 maja 2012 - 11:54

Witam
Tylko teraz nie bardzo wiem jakby to mogło wyglądać, bo z tego co wiem Apple wymienia urządzenia na nowe nie naprawiajac ich, ale skoro raz jest Nowy iPad to nie wiem jak zamierzają to zrobić.

Jak, jak to zrobią, normalnie, dostaniesz refuba.

#3 marwaldo

marwaldo
  • 55 postów
  • SkądGda

Napisano 05 maja 2012 - 21:29

a czy jest możliwość, że iSpot da mi w zamian iPada 3, lub zwrot pieniędzy ?

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 05 maja 2012 - 21:34

a czy jest możliwość, że iSpot da mi w zamian iPada 3, lub zwrot pieniędzy ?

Raczej nie ma takiej możliwości, bo to nie iSpot naprawia tylko Apple, nieraz się zdarza, że dają nowszy model jak nie mają już starszych.

#5 marwaldo

marwaldo
  • 55 postów
  • SkądGda

Napisano 06 maja 2012 - 16:15

Byłem w iSpocie, Panowi przyjęli iPada. Wysyłają do Łodzi na diagnozę i max. za tydzień powinienem mieć nowego :D

#6 sp9ona

sp9ona
  • 1 postów

Napisano 27 sierpnia 2012 - 18:41

Mam podobny problem , tylko ze mi przestała działać przednia kamera , tył bez zarzutu w momencie zmiany kamery na przednia kurtyna sie nie otwiera i aplikacja sie wiesza , to samo zjawisko na innych aplikacjach korzystających z kamery.... iPad nigdy nie upadł samo z siebie przestało działać , gorzej bo jest juz po gwarancji :(

#7 marwaldo

marwaldo
  • 55 postów
  • SkądGda

Napisano 28 sierpnia 2012 - 00:10

W moim przypadku wymienili na nowego i śmiga. W Twoim wypadku nie szedł bym do autoryzowanego serwisu bo Apple nie naprawia urządzeń z iOS i pewnie zaproponują Ci wymianę na nowego za 1000-pare złotych. Jak spadł mi iPhone i szybka się zbiła jedynym wyjściem w autoryzowanym serwisie była wymiana na nowego za 800 zł. A na koniec może banał ale kto wie :P oprogramowanie odtwarzał ? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych