Zapewne chciałbyś wiedzieć po co komuś się w ogóle chciało pisać te 500 linii kodu? Ten póki co mało okazały serwis ma spełniać bardzo ważną funkcję. Ma pomóc dobrym deweloperom, którzy postanowili rozdać zupełnie za darmo kody pozwalające za darmo zdobyć w pełni funkcjonalną aplikację. Sposób korzystania jest prosty. Znajdujesz link na forum, czytasz opis, gdzie są zawarte wytyczne dewelopera, a następnie przepisujesz kod zabezpieczający. I gotowe. Dodawanie swoich kodów jest równie proste. Klikasz w menu na 'Dodaj kody', wybierasz ich ilość (możesz dać ich mniej, system sam to zauważy), wpisujesz treści i generujesz link. My dbamy o to, aby nigdy nie doszło do sytuacji, w której ktoś dostaje już wykorzystany kod.
Strona w fazie rozwojowej. Wiem, że layout wymaga gruntownej zmiany, ale zrozum, że grafikiem nie jestem, a liczy się wnętrze. Skrypt jest w tym momencie bardzo prosty, jednak wydajny i poprawnie zabezpieczony. Jeśli zobaczę jakieś zainteresowanie moją pracą, możecie liczyć na dużo ładniejszą i bardziej zaawansowaną wersję 2.0!
Przykładowy link z kodami:
kodyaplikacji.tk/kod.php?id=62
oczywiście nieprawdziwe
Wyśle, że już wiecie o co chodzi. Zrobiłem to aby zakończyć problem z tym, że kody aplikacji w pewnych działach są nieaktywne, i trzeba często sprawdzać 10 aby znaleźć właściwy. Jeśli strona spotka się z zainteresowaniem, będę ją rozwijał.
Adres strony:
Kody aplikacji app store i mac app store