Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

macbook pro wyłącza się przy poruszaniu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Anjula

Anjula
  • 4 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 07:54

Ostatnio jakaś seria niefortunnych zdarzeń nawiedza moje Applowskie sprzęty... Ostatnio w moim Macu Pro poszedł ekran, a wczoraj chciałam wziąć go na kolana i niespodziewanie się wyłączył. Odpaliłam go raz jeszcze, zresetowały się ustawienia daty i godziny, neta itp, i znowu ta sama sytuacja, chcę go ruszyć, a on gaśnie. Nie upadł, ani nic takiego, od czasu tego ekranu dbam o niego jak nigdy. Ma ktoś pomysł co to jest i jakim cudem to się stało? O naprawę nawet nie pytam, bo to pewnie grube tysie ( ze ekran policzyli sobie 1900zł, a jest peknieta tylko szybka...) Byłabym wdzieczna za odpowiedź i jakieś info co z tym robic, czy to sie da i czy wgl oplacalne. żeby nie było, szukałam podobnego tematu i nie znalazłam, jeżeli jest to proszę o linka i bardzo przepraszam

#2 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 26 kwietnia 2012 - 09:59

1. Mac Pro to komputer stacjonarny. 2. Masz MacBooka Pro. To nierozróżnianie wymusza na czytającym kombinowanie, jak w komputerze bez monitora może paść monitor... ?! Jeśli zresetowała się godzina, to znaczy, że coś nie tak jest z połączeniem z baterią. Piszesz, że poszedł ekran, a pęknięta jest szybka. To ekran, czy szybka? Sama raczej nie pękła. Komputer trzeba zanieść do serwisu, ale nie autoryzowanego.

#3 arvika

arvika
  • 1 501 postów

Napisano 26 kwietnia 2012 - 10:13

Skorzystaj z serwisu nieautoryzowanego, gdzie zapłacisz co najmniej 2x mniej za naprawę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych