Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PS3 + MacBook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 24 lipca 2007 - 17:14

Witam, Zamierzam kupić PS3 i interesuje mnie jedna rzecz. Czy jest możliwość podłączenia konsoli do MacBooka (aby obraz był wyświetlany na jego ekranie?). Jeżeli nie to czy da się*podłączyć*konsolkę do Apple Cinema Display 23'? W jaki sposób?

#2 deraz

deraz
  • 82 postów
  • Skąd0110001101101011

Napisano 24 lipca 2007 - 18:41

Macbook nie ma wejscia video wiec nie da rady. ACD z tego co wiem ma wejscie video potrzebny bedzie kabel HDMI/DVI i powinno dzialac.

#3 SonnyBlack

SonnyBlack
  • 91 postów
  • SkądOslo N

Napisano 02 sierpnia 2007 - 16:38

tak na pewno bedzie dzialac, kup odpowieni kabel do HD(w konsoli nie ma!!jest tylko zwykly-euro!!myslame ze szalu dostane) i bedzie smigac, ja uzywam wprawdzie samsunga, ale nie widze tutaj roznicy, jutro bede w saturnie wiec ci napisze czy da rade.

#4 hellocolor

hellocolor
  • 5 postów

Napisano 04 sierpnia 2007 - 19:50

Witam, mam podobny problem.

Kupilem taki kabel:

[url]http://allegro.pl/item218625794_przewod_hdmi_dvi_o_dlugosci_3m_hq_wawa_fv.html[/url]

nie da rady tego w ten sposob podlaczyc bo LCDek Applea nie ma takiego gniazda.
Jak w takim razie to wpiac i gdzie?

PLZ help :[

#5 George Stark

George Stark
  • 242 postów

Napisano 06 sierpnia 2007 - 07:59

Osobiście uważam, że z zakupem PS3 trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy, może do lutego. Na razie jest za wcześnie. Ostatnio miałem dylemat co wybrać: X360 czy PS3. Chciałem PS3 ale jak przejrzałem bibliotekę gier to niestety nic nie ma. Raptem ok 10 tytułów, na których i tak nie ma na co zawiesić. PS3 nie ma jeszcze swojego "flagowego" tytułu i nie będzie do co najmniej jesieni. Sprzęt sam w sobie jest fajny, dobrze wykonany, cichy, nie grzeje sie jak X360. Napęd Blu Ray, fakt! Ale filmów tez raptem kilka. Oczywiście każdy sam dokonuje wyboru, ale ja uważam, że na PS3 odrobiknę za wcześnie

#6 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 07 sierpnia 2007 - 23:27

Jest dużo gier z PS2 :)

#7 SonnyBlack

SonnyBlack
  • 91 postów
  • SkądOslo N

Napisano 08 sierpnia 2007 - 19:58

tak troche bardzo bym polemizowal co do tych tytulow...assassin's creed ma byc zajebisty, do tego gta4, a z tego co juz jest to powiem wam ze call of duty jest niesamowity przez battlenet'a. to jest dopiero gra! bedzie sporo gier i juz jest niezle....i jak wczesniej pozostaje cala biblioteka ps2,

#8 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 09 sierpnia 2007 - 16:15

Wii także nie podłączę? Np. przez jakiś konwerter USB?

#9 michau

michau
  • 436 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 20:30

tak troche bardzo bym polemizowal co do tych tytulow...assassin's creed ma byc zajebisty, do tego gta4, a z tego co juz jest to powiem wam ze call of duty jest niesamowity przez battlenet'a. to jest dopiero gra! bedzie sporo gier i juz jest niezle....i jak wczesniej pozostaje cala biblioteka ps2,

gta4 nie jest exclusivem Sony, równolegle będzie premiera na x360

#10 Wicko

Wicko
  • 1 405 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 12 sierpnia 2007 - 23:04

Assasins creed i Call of duty tez nie ;) Ale nie o tym ten wątek i nie wywołujmy flejma. PS. PS3 sux, a argumenty typu "są przecież gry z PS2" są porażająco idiotyczne i śmieszne :)

#11 kuzma

kuzma
  • 141 postów
  • SkądGliwice/Wrocław

Napisano 21 grudnia 2007 - 20:42

PS3 sux ? Nie rozumiem. Wg. mnie ps3 jest wypasiona konsola, a to ze jeszcze nie ma za wiele tytułów to tylko kwestia czasu.X360 ma juz ponad rok a ps3 jest duzo mlodsze. Spokojnie :) Btw. Ratchet&Clank albo Assasins Creed sa na prawde fajowe, a to dopiero przystawka przed wielka uczta jaka zapewni nam PS3. Ktoś śmie wątpić? :P

#12 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 23 grudnia 2007 - 00:39

Powtórzę za Wicko - proszę o pozostanie w temacie łączenia konsol do sprzętu Apple, a o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia proszę flejmować na innym forum... i najwcześniej w marcu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych