Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konfiguracja konta op.pl na Mail

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ajaffek

ajaffek
  • 60 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 24 lipca 2007 - 12:01

Mam jeden wielki problem, który bardzo przeszkadza mi w korzystaniu z programu Mail. Aby wysłać pocztę musze się logować na stronie onetu zamiast poprostu wysłać pocztę przez program. Postępowałem zgodnie z instrukcjami i nazwami serwerów podawanych na onet.pl. Wiem, że z pocztą z onetu zawsze są największe problemy (choćby, aby się zalogować przez Safari). Czy ktoś może mi pomóc??!! *** Jeszcze jak skonfigurawać konto na gmail.com, bo to jest chyba lepszy portal! Poradzcie!!!

#2 mauma

mauma
  • 225 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 22:53

To o koncie Gmail
A o poczcie onet już dawno zapomniałem
  • ajaffek lubi to

#3 Chilon

Chilon
  • 1 930 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 09:11

W ustawieniach swojego konta gmail, w zakładce "przekazywanie i pop" na samym dole masz link do konfiguracji konta w różnych programach pocztowych w tym również w Mailu.
  • ajaffek lubi to

#4 SonnyBlack

SonnyBlack
  • 91 postów
  • SkądOslo N

Napisano 28 lipca 2007 - 13:36

W ustawieniach swojego konta gmail, w zakładce "przekazywanie i pop" na samym dole masz link do konfiguracji konta w różnych programach pocztowych w tym również w Mailu.

chilon sluchaj a jak wogole wejsc na onet, przez safari. nie moge sie tam zalogowac wogole. otworzylem na wp.pl ale tam layout jest do dupy..:)...a mama juz sporo adresow i nie chce rezygnowac z onet'u. jakbys mogl mi pomoc bylbym ci baaardzo wdzieczny.

---- Dodano 28-07-2007 o godzinie 14:36 ----
* nie mama, tylko mam sporo adresow :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych