Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy ekran z 4 będzie pasował

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 19 April 2012 - 19:19

Witam, chciałem przełożyć ekran z mojej 4 do mojego 4s czy będzie to grało? Tak z ciekawości wiecie ile by wzięli za coś takiego w iSpocie albo przyjść do nich z ekranem i z prośbą o przełożenie?

#2 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 19 April 2012 - 19:28

Witam, chciałem przełożyć ekran z mojej 4 do mojego 4s czy będzie to grało? Tak z ciekawości wiecie ile by wzięli za coś takiego w iSpocie albo przyjść do nich z ekranem i z prośbą o przełożenie?

W iSpocie Ci ekranu nie zamontują, ani nawet samego iP Ci nie rozbiorą. Masz gwarancję?

#3 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 19 April 2012 - 19:32

a o to akurat z ciekawości pytałem, bo głównie chodzi mi, czy ten ekran będzie pasował?

#4 Dziki

Dziki
  • 78 posts
  • SkądKnurów

Posted 19 April 2012 - 19:36

Nie będzie możliwe takie przełożenie wyświetlacza niestety. Różnią się one zaczepami montażowymi.

#5 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 19 April 2012 - 19:42

Aha, dziękuję bardzo za informację i tak szczerze mówiąc patrzałem teraz na allego i takie ekrany do 4s chodzą po 200zł a w iSpocie jak miałem czarnego i chciałem wymienić ekran na biały powiedziano mi 700zł to przecież jakiś absurd...

#6 Dziki

Dziki
  • 78 posts
  • SkądKnurów

Posted 19 April 2012 - 19:47

Mi ostatnio spadł iPhone 4S i szybka się potrzaskała niestety to jak dzwoniłem po serwisach to koszt wymiany to od 517zł do 700zł więc trochę dużo sobie życzą. No ale niestety ma się taki telefon to trzeba liczyć się z kosztami napraw ;)

#7 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 19 April 2012 - 19:50

no dokładnie, a co do ekranu to np. znalazłem taki zieolny to myślisz, że jakościowo będzie się różnił od mojego obecnego?

#8 Dziki

Dziki
  • 78 posts
  • SkądKnurów

Posted 19 April 2012 - 20:12

Myślę, że będzie się różnił jakościowo. Ja wymieniłem na biały i różni się odcień bieli niestety. Proponowali mi wymianę na refuba za dopłatą ok 1100zł więc podziękowałem i wymieniłem sam wyświetlacz (niestety gwarancji już nie mam ale nie będę płacić tyle kasy za wymianę).

#9 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 19 April 2012 - 20:40

"refuba" czyli? Ja akurat zielony by sobie wymienił więc kolor to mi tam jedno.

#10 Dziki

Dziki
  • 78 posts
  • SkądKnurów

Posted 19 April 2012 - 21:18

Miało być refurb ale to szczegół ;p Ogólnie chodzi o odnowionego. Miałem oddać starego ze strzaskaną szybką, oni stwierdzają czy nie był zalany i za dopłatą dokładnie 888,80 zł netto dają mi odnowionego iPhone'a.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users