Przecież wystarczy jak zarchiwizujesz iPhone'a w iTunes tzn. podłączysz do komputera i go zsynchronizujesz. Zostanie zapisana kopia zapasowa wszystkich ustawień, danych etc. Później go podłączysz i przywrócisz wszystkie dane. Ja oddając iPhone'a do serwisu MacLife wyczyściłem go z prywatnych rzeczy ale miałem kopię zapasową w iTunes. Po odebraniu telefonu zrobiłem sobie restore i wgrałem kopię zapasową zrobioną przed oddaniem do serwisu. Ale nie, nie wymazali mi nic z telefonu, bo nie grzebali w oprogramowaniu tylko w "bebechach" iPhone'a
Za nowy wzmacniacz + wymianę zapłaciłem 280zł. Oddałem w piątek rano i odebrałem w poniedziałek po południu (niestety w weekendy nie pracują). Czyli w sumie zostawiłem go na 1,5 dnia roboczego.
Jeżeli Twój telefon jest jeszcze na gwarancji to być może Regenersis da Ci nowy (oni zajmują się naprawami gwarancyjnymi). Mi niestety skończyła się gwarancja dlatego oddałem do MacLife bo robiłem już u nich kilka rzeczy z poprzednim iPhone'm i MacBook'iem (może nie są najtańsi ale solidni).