Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mikrofon nie dziala w czasie rozmowy Ponawiam

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 Gość_Kolms_*

Gość_Kolms_*

Napisano 16 maja 2012 - 08:29

Przecież wystarczy jak zarchiwizujesz iPhone'a w iTunes tzn. podłączysz do komputera i go zsynchronizujesz. Zostanie zapisana kopia zapasowa wszystkich ustawień, danych etc. Później go podłączysz i przywrócisz wszystkie dane. Ja oddając iPhone'a do serwisu MacLife wyczyściłem go z prywatnych rzeczy ale miałem kopię zapasową w iTunes. Po odebraniu telefonu zrobiłem sobie restore i wgrałem kopię zapasową zrobioną przed oddaniem do serwisu. Ale nie, nie wymazali mi nic z telefonu, bo nie grzebali w oprogramowaniu tylko w "bebechach" iPhone'a ;)

Za nowy wzmacniacz + wymianę zapłaciłem 280zł. Oddałem w piątek rano i odebrałem w poniedziałek po południu (niestety w weekendy nie pracują). Czyli w sumie zostawiłem go na 1,5 dnia roboczego.
Jeżeli Twój telefon jest jeszcze na gwarancji to być może Regenersis da Ci nowy (oni zajmują się naprawami gwarancyjnymi). Mi niestety skończyła się gwarancja dlatego oddałem do MacLife bo robiłem już u nich kilka rzeczy z poprzednim iPhone'm i MacBook'iem (może nie są najtańsi ale solidni).

#27 DODI1982

DODI1982
  • 63 postów

Napisano 16 maja 2012 - 10:11

Dzieki Wielkie. Dzis jade oddac telefon do EURO RTV AGD bo tam telefon zakupiłam. Nie wiem gdzie oni przesla go dalej. Jest jeszcze na gwarancji wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze;)

#28 harus00

harus00
  • 4 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 13:52

Tylko że ja moge rozmawiać przez słuchawki przez głośnik. Tyle ze jak rozmawiam normalnie to u wszystkich cisza a dyktafon wogole nie dziala zaś dźwięk przy wideo tak i co ja mam teraz zrObic ?

#29 awariall

awariall
  • 9 postów
  • SkądPuławy

Napisano 08 marca 2013 - 11:56

W moim iphone 4 nie działa dolny mikrofon. Wymieniałem mikrofonik z taśmą, przeczyściłem siateczkę, robiłem restore, czyściłem SIM. Podczas rozmowy na głośnomówiącym działa górny mikrofon więc da się rozmawiać, przez słuchawki też. Przy nagrywaniu filmiku działa tylko górny. w notatkach głosowych i shazam nie działają oba. Czy to oznacza, że padł wzmacniacz? Jaki obecnie koszt naprawy?

#30 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 marca 2013 - 14:11

Uszkodzony jest układ na płycie głównej, można to z powodzeniem naprawić.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych