Tak. czyli masz możliwość zwrotu do 14 dni. I co chcę podkreślić w usa jest to zwrot bezstresowy bez żadnych pytań - nie tak jak u nas hahah. Nie pasuje ci coś więc poprostu oddajesz a oni oddają kasę w taki sposób jaki zapłaciłeś tzn jak gotówką lub czekiem to wysyłają czek jeżeli karta kredytową to oddają na kartę. Tutaj ma się co bać kwestia tylko czy chcesz refurbished czy nie. Ja osobiście polecam.

MacMall i Microcenter - strony którym można zaufać?
Started by
Fenix
, 15 Apr 2012 13:46
31 replies to this topic
Posted 15 April 2012 - 21:12
Posted 15 April 2012 - 21:17
W refurbach z USA wszystko jest nowe, a info o rysach jest, bo pudełko jest zastępcze i nie chcą pozwów.
Posted 15 April 2012 - 21:18
Tyle tylko że , tak jak pisałeś wcześniej to znajomi mają Ci go przywieść wiec Ty w ciągu tych 14 dni widział go nie będziesz.
Posted 15 April 2012 - 21:28
Ale jak chcesz nowy to cena nowego jest 1210 $
Posted 15 April 2012 - 21:50
I tak go muszą otworzyć i spakować do podręcznego więc raczej rysy zauważą jakby co - czyli wszystko jest nowe a Mac pakowany do tego pudła nie jest zarysowany? - w sensie że rysy mogą wystąpić ze względu na inne opakowanie. Bo rozumiem że nie jest to normalne pudełko od MacBooka tylko coś w rodzaju kartonu, yup?
Posted 16 April 2012 - 07:21
Jeśli chodzi o zapakowanie laptopa to nieważne czy on będzie zapakowany w oryginalnym pudełku czy też w zastępczym. Latop będzie zapakowany bazpiecznie w obu opakowaniach więc podczas dostarczenia czyli wysyłki z laptopem nic się nie stanie. Jeżeli jakieś ryski będą zauważalne to znaczy, że taki juz dotarł do serwisu ale jak już pisałem wcześniej i również inni użytkownicy tutaj pisali to się raczej nie zdarza i produkt refurbished jest jak nowy tylko nie ma oryginalnego pudełka - i jeszcze jest jedna różnica produkt refurbished ma inne mumery seryjne niż nowy laptop.
Posted 16 April 2012 - 07:40
Mam prośbę , daj już spokój z tym "yup" ,jakoś to nie pasuje, nie obraź się, nie wiem dlaczego bardziej zwracasz uwagę na ryski niż na to by laptop miał wszystkie ważne podzespoły nowe lub wymienione na nowe , no chyba że nie jest to sprzęt dla Ciebie tylko na prezent
kolega virgin71 wyjaśnił dokładnie
kolega virgin71 wyjaśnił dokładnie
W refurbach z USA wszystko jest nowe, a info o rysach jest, bo pudełko jest zastępcze i nie chcą pozwów.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users