Witam na początku chciałbym się przywitać ponieważ jestem nowy na forum
Otóż kupiłem sobie niedawno iPad 2 i na początku przyznać się muszę ze było cieżko po przesiadce z windowsa (nigdy wcześniej nie miałem kontaktu z Apple
Mam otóż następujący problem podczas przeglądania np Allegro miniaturki zdjęć otwierają się tyko widoczne na ekranie po zjeczhaniu niżej otwierają się następne itd. problem pojawia się w momencie gdy wejdę na jakaś aukcje i po wyjściu z niej nie dosyć ze zostaje powiększona miniatura aukcji która odwiedzilem to pozostałe miniaturki poniżej które wcześniej się nie otwarty już się nie otwierają kręcą się tylko te kuleczka na pustych ramkach i tyle
Zaznacze ze problem jest na rożnych przegladarkach nie tyko safari czy to normalne ?:roll:
Na forum zabronione jest podbijanie tematów nic nie wnoszącymi postami, kolejna taka aktywność skończy się ostrzeżeniem.

Problem z przeglądarka safari i inne z Allegro
Rozpoczęty przez
tomaszzakopane
, 15 kwi 2012 11:15
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 kwietnia 2012 - 11:15
Napisano 18 kwietnia 2012 - 08:47
Mnie też to irytowało, dlatego zanim wejdę na jakąś aukcje, a zależy mi na miniaturach to najpierw przewijam powoli całą stronę na dół,
lub zmieniam orientację ipada z np. poziomej na pionową i z powrotem na poziomą w tedy miniatury się odswieżają.
Mam nadzieję że jest jakaś inna opcja aby działało to normalnie.
Napisano 18 sierpnia 2012 - 21:25
Odświerzam temat...
Czy ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu? Jest to bardzo irytujące... Miałem tak na ipad 1 i myślałem że to kwestia sprzętu ale od wczoraj mam ipada (retina) i ten sam problem występuje.
Dla mnie to bardzo ważne bo długo siedze na allegro i takie zwiechy miniatur są bardzo denerwujące
Napisano 19 sierpnia 2012 - 02:29
Ja na Allegro mam to samo. Po prostu gdy scrolluje stronę to zatrzymuje ja gwałtownie w miejscu a nie czekam aż się sama zatrzyma i miniaturki się ładują.m
Napisano 22 sierpnia 2012 - 13:05
Niestety mam to samo :neutral:
Napisano 24 sierpnia 2012 - 14:42
U mnie jest tak samo, myślę, że to kwestia niechlujności programistów Allegro a nie sprzętu.
Pewnie nie trzymają się ściśle "zaklęć" flash albo coś w tym rodzaju.
Napisano 26 sierpnia 2012 - 13:28
Mam to samo ale juz sie tym przestałem przejmować, jak cos to czekam az sie wczytaja wszystkie, powoli przewijam. Dobrze, że dluzo nie siedze na allegro:D
Napisano 20 września 2012 - 15:56
Już jest tak jak powinno być, iOS6 załatwił sprawę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych