Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iPod nano 6g] - pasek na rękę

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 John82

John82
  • 10 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 05 kwietnia 2012 - 17:36

Witam,
W związku z tym, że zakupiłem właśnie iPoda NANO 6g zastanawiam się nad zakupem paska na rękę do niego. Co myślicie o tym konkretnym tj. [url]http://quadmountain.com[/url] czy ktoś posiada może taki i jak wygląda jakością wykonania. Z tego co widać to chyba nie jest źle. Czy lepiej kupić coś z Allegro ?
Czy byłby ktoś chętny na coś takiego to zamówił bym wiecej wtedy koszty przesyłki były by niższe. Kwestia ustalenia. Pozdrawiam

#2 Cinkers

Cinkers
  • 33 postów

Napisano 31 maja 2012 - 16:01

Hej, Ja chyba dzisiaj kupię pasek BluDot za 50zł w iSpocie. Oglądałem kilka rodzajów w internecie i nie podobają mi się za bardzo paski ktore zamiast zegarka robia busole na rece. BluDot wydaje sie byc w miare kompaktowym rozwiazaniem nie powieskzajacym zbytnio rozmiarow samego ipoda. Cena raczej tez nie jest zbyt wysoka wiec chyba zaryzykuje.

#3 KochajacaApple

KochajacaApple
  • 3 postów

Napisano 31 maja 2012 - 21:24

A masz o nim jakieś opinie? Na pierwszy rzut oka z iPodem może być na takim pasku różnie, a nie ma to jak opinie osób, które miały już z nim do czynienia.

#4 Cinkers

Cinkers
  • 33 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 08:25

Nie mialem zadnych opinii innych. Postanowilem sam zaryzykowac. Wczoraj go kupilem. Na pierwszy rzut oka wyglada ok. Co prawda cena 50zl za kawalek gumy jest smieszna, no ale ze to akcesorium do iPod'a to producent sobie wlasnie tyle zyczy... Sama jakosc gumy jest raczej taka sobie. Moze troche lepsza od tej zastosowanej w tych popularnych chinskich gumowych zegarkach popularnych na Allegro (mam tez takiego, wiec moge porownac). Natomiast iPod trzyma się dobrze na pasku. Miałem obawy po przymiarce w iSpocie ale po mocniejszym wsunieciu iPod'a nie ma z tym problemow. Do biegow i codziennego noszenia pasek uwazam, ze bedzie ok. Ciekawe jest to, ze na Allegro kosztuje okolo 60zl z przesylka a w iSpocie 50zl :) Co mnie zdziwilo to fakt, ze towaru nie moge zwrocic, gdybym sie jednak rozmyslil... Kazdy iSpot tak ma? :/

#5 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 16:48

Tak, w iSpocie nie ma zwrotów :/

#6 cesiu111

cesiu111
  • 742 postów
  • SkądRz

Napisano 01 czerwca 2012 - 17:17

Wygodnie się biega z iPodem zamontowanym jako zegarek? Pytam bo dostałem z wymiany nowego 6G i powiem szczerze, że nie podoba mi się on tak jak 1G i chyba go sprzedam, no chyba, że faktycznie wygodnie się go nosi na ręce... Wtedy bym to jeszcze przemyślał

#7 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 01 czerwca 2012 - 17:48

Wygodnie się biega z iPodem zamontowanym jako zegarek? Pytam bo dostałem z wymiany nowego 6G i powiem szczerze, że nie podoba mi się on tak jak 1G i chyba go sprzedam, no chyba, że faktycznie wygodnie się go nosi na ręce... Wtedy bym to jeszcze przemyślał

Dokup pasek, rozmiarowo nie różni się zbyt od normalnego zegarka na rękę. Sprzedawać się nie opłaca, ceny bardzo niskie.

#8 cesiu111

cesiu111
  • 742 postów
  • SkądRz

Napisano 01 czerwca 2012 - 17:57

Dokup pasek, rozmiarowo nie różni się zbyt od normalnego zegarka na rękę. Sprzedawać się nie opłaca, ceny bardzo niskie.

Jak czekałem na zmiennik kupiłem sobie inny telefon i nie wiem czy jest sens go zostawiać, bo jedno to to, że mi się nie podoba, a dwa, że muzyki słucham teraz z telefonu. No nic, jeszcze się zastanowie i poszukam jakichś pasków w okolicy.

#9 Wozak

Wozak
  • 73 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 19:48

Sam jakieś 3 dni temu kupiłem pasek LunaTik i muszę przyznać że jest rewelacyjny. Łatwo się montuje ipoda, trzyma się w pasku pewnie no i co najważniejsze wygląda fenomenalnie. Także jak najbardziej go polecam

#10 megamasta

megamasta
  • 152 postów

Napisano 01 czerwca 2012 - 20:08

również mam takiego Lunatika Opaska LunaTik Watchband dla odtwarzacza iPod nano (6. generacji) - Apple Store (Polska)

i jest rewelacja :) na allegro są same podróby zazwyczaj, nie wiem z jakiego materiału są podróby ale moim przejechałem po ścianie betonowej i ma lekką drobną rysę, a wydawało mi się że połowa powinna odpaść - takie to było mocne uderzenie.

#11 Cinkers

Cinkers
  • 33 postów

Napisano 02 czerwca 2012 - 19:00

Wygodnie się biega z iPodem zamontowanym jako zegarek?

Mi z paskiem BluDot biega się bardzo dobrze. O wiele lepiej niż z Iphone'm z opaską na ramię. Praktycznie nie czuć iPod'a i biega się komfortowo.
Naprawdę polecam niezależnie od tego, na jakim pasku jest urządzenie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych