Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Widać na ekranie zarys aplikacji, z której przed chwilą korzystałem.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 03 kwietnia 2012 - 18:09

Witam Ostatnio na moim iPadzie zauważyłem, że gdy korzystam np z aplikacji Facebook czy GG i przechodzę do np. Safari to gdy się przyjrze to nadal widzę jak by pod spodem to co przed chwilą robiłem na np GG. Czy to normalne i to taki dodatek do multitaskingu czy coś jest nie tak ? Jeśli nie tak to jak sobie z tym radzić. Żeby nie zakładac nowego tematu jeszcze takie krótkie pytanie, czy aplikacja Facebook też Wam świruje? Wejde w nią, pooglądam komentarze itp i nagle mnie wywala lub inne wariactwa sie dzieją i już mnie to zaczyna denerwować. To wina aplikacji i trzeba czekać na aktualizację czy u Was wszystko ok i jak mam sobie z tym radzić? Pozdrawiam

#2 Meduza

Meduza
  • 736 postów
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Napisano 03 kwietnia 2012 - 18:12

Ani jedna ani druga rzecz nie powinna się dziać. Wygląda to na wadę pamięci operacyjnej i podlega wymianie gwarancyjnej o ile nie opuściłeś iPad'a. Dla pewności przeinstaluj iOS (iTunes-Odtwórz) a jeśli to nie pomoże, oddaj iPad na gwarancje, o ile jeszcze ją masz: )

#3 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 18:27

Mógłbyś zrobić zdjęcie tego błędu?
Jak coś to zrób tak jak piszę Meduza, chociaż nie jestem pewien czy to może być wina RAMu.

#4 robertpatryk

robertpatryk
  • 372 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 kwietnia 2012 - 20:59

też mi się to zdarzyło na iPadzie 3 ze dwa razy...restart pomógł

#5 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 07:35

Gorzej jesli to powidoki, ale watpie by na tym typie ekranu (iPad) mialy one miejsce.

#6 Meduza

Meduza
  • 736 postów
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Napisano 04 kwietnia 2012 - 10:39

Maxavelli, nie sądzę żeby takie coś zdarzało się na takiej klasy ekranach. Wydaje mi się że to jest coś w stylu "artefaktów" które zdarzają się na komputerach które mają problemy z usuwaniem rzeczy z pamięci operacyjnej. System nie jest w stanie do końca oczyścić pamięć i skutkuje to wyświetlaniem różnych pozostałości na ekranie. lukasz66 Ciężko to określić po samych opisach. Jeśli można, udostępnij zdjęcie problemu, jako podpowiedź dla następnych "problematycznych" użytkowników ;)

#7 dudek564

dudek564
  • 295 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 11:19

Ja mam nowego iPad 2 , tez mam od jakiegoś czasu problem z FB , po zalogowaniu ponownym znika problem

#8 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 04 kwietnia 2012 - 13:14

Zrobilem screenshota ale nie wiem jak go wstawic poniewac macbook akurat lezy uszkodzony i póki co musi mi starczać iPad.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych