Witam,
Szukałem po forum, ale takiego problemu nie znalazłem.
Otóż chodzi mi o wgrywanie zdjęć przez iTunes. Podczas tego czasami wgrywa wszystko, czasami wgra kilka, stare zostawi, usunie i tak na zmiane.
Po kolei. Wchodze w iTunes/Zdjęcia, wybieram folder, synchronizuje i zaczynają się schody. Jeżeli na iPadzie nie ma zdjęć to wgra wszystkie z danego folderu. Chce je zachować na iPadzie więc przenosze je do nowego folderu i ładnie się kopiują. Następnym razem jak chce wgrać kolejne zdjęcia z innego folderu i powiedzmy jest tych zdjęć mniej niż poprzednio, to wgra ich np połowę, wcześniejsze skasuje, nawet te z nowego folderu do którego je skopiowałem. Pytanie w czym problem i co źle robie? Bo, że tak ma być to nie wierze. Głównie po to kupiłem iPada, zeby zgrać ważne zdjęcia/projekty i pokazać klientowi podczas spotkania a to widzę, że nie moge zrobić tak jak chce.
Jak skopiować zdjęcia, posegregować je na iPadzie aby tam zostały i same z siebie nie znikały?

Dziwne wgrywanie zdjęć na iPada.
Started by
kupcio
, 02 Apr 2012 18:21
4 replies to this topic
Posted 02 April 2012 - 18:21
Posted 02 April 2012 - 18:44
Nie jest tak, że trzeba najpierw dodać folder do biblioteki (nawet jeśli to będzie ten wcześniej dodany - ale teraz są w nim nowe zdjęcia) a dopiero później synchronizować ?
Posted 02 April 2012 - 19:01
Podczas synchronizacji tworzy nowy folder, czyli tak jak ma być. Problem w tym, że przy kolejnej synchronizacji stary kasuje, zastępując go nowym. Przykładowo poprzednim razem dodałem 32zdjecia, wszystko się udało, teraz chciałem dodac kolejne 17 to skasował te 17 ze starego nie wgrywając ani jednego nowego zdjęcia :/
Nawet jak przed synchronizacją stworze nowy folder o tej samej nazwie co potem w iTunes wybiore nic nie daje :/ Mało teraz wgrałem z nowego folderu i odziwo znalazły się w nim również kilka zdjęć co nie przeszło poprzednio.
Szczerze zaczyna mnie to denerwować.
Posted 04 April 2012 - 19:44
Jakieś pomysły? Bo nie wiem czy źle robie czy musze iść do salonu z tym?
Posted 16 August 2012 - 11:15
Kurde ma mten sam problem. Gdy chcę dodać na przykład 5 zdjęć, muszę od nowa zsynchrozniować czyli usuwa mi wszystkie i dodaje od nowa wszystkie..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users