Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Novatel Merlin XU870 ExpressCard (HSDPA)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
78 odpowiedzi w tym temacie

#76 barteks75

barteks75
  • 43 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 02 października 2007 - 18:56

jednak zapeszyłem :( też się wiesza i spowalnia

#77 tcyprian

tcyprian
  • 98 postów
  • SkądGostyn, Poland

Napisano 22 października 2007 - 21:54

od jakiegos czasu skonczyly sie moje problemy z merlinem xu870 tylko nie wiem co tak naprawde pomoglo najpierw zaistalowalem launch2net ale po skonczeniu sie demo wywalilem toto potem zainstalowalem Vodafone Mobile Connect gdzies na jakiejs stronie szwajcarskiej toto znalazlem niestety nie uruchamial sie z merlinem brandowanym przez orange ale stl sie cud :) lacze sie od kilkutygodni po pare godzin dziennie zadnej zwiechy i zadnego spowolniena kompa przedtem byla masakra

#78 ekonom

ekonom
  • 76 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 17 listopada 2007 - 02:09

Dzisiaj dostalem modem Merlina do testow.
Zainstalowalem sterowniki ze strony www.novatelwireless.com i wszystko dziala bez zajakniecia. Instalujac sterowniki ze strony Ery, skrypt modemu HSDPA Merlin nie byl wykrywany. Nie chce ferowac wyrokow ale u mnie odpukac dziala bez najmniejszego zajakniecia...Mam MPB 2,4Ghz 17". Jak narazie naprawde nic nie spowalnia,nie wiesza sie itd. Jest ok

#79 baltoro

baltoro
  • 39 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 listopada 2007 - 09:40

Podaj proszę bezpośredni link do tego sterownika, ponieważ ten który właśnie znalazłem na stronie novatela to v1.7.2, czyli ten którego mam zainstalowanego i on niestety "nie działa". mam MB PRO 2,33Ghz 17" - z Leopardem - może tylko u mnie nie chce działać. pozdr, andrzej

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych