Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iMovie - projekt znikł - pomocy

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mondeo

mondeo
  • 291 posts

Posted 26 March 2012 - 22:00

Witam Dziś przyjechał do mnie siostrzeniec z filmem do edycji na zaliczenie. Pokazałem mu co i jak /zrobiłem wiele filmów/ i po mozolnej pracy projekt był gotowy. Jednakże przy próbach eksportu program nieoczekiwanie kończył pracę/ Po którymś razie... projekt znikł!!!!????:(:(:( Nigdy czegoś takiego nie miałem, przypomina mi to zachowania z windowsa jak nie zapisze się pliku a komp się powiesi. Chłopak o mało się nie popłakał, ja jestem wściekły gdyż też straciłem kupę czasu.... Zrobiliśmy to w pracy, pomyślałem że może w domu mam lepszy sprzęt:) Z katalogu user/filmy/iMovie skopiowałem mój pierwszy projekt.rcproject, licząc iż uda mi się go w domku wgrać do mego nawet nowszego iMovie Niestety nijak tego zrobić nie mogę:(:(:( Czy w ogóle jest możliwe aby ten plik wykorzystać i odzyskać ten ogrom trudu jaki chłopak włożył??? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. Dzięki & pozdrawiam

#2 mondeo

mondeo
  • 291 posts

Posted 27 March 2012 - 07:13

Wygooglałem iż można przeciągnąć plik z user/iMovie/projects do iMovie Niestety otrzymuję komunikat: Ten plik nie zostanie zaimportowany. Nie jest zgodny z iMovie. Czy aby projekt był OK to trzeba go wcześniej zapisać czy zamknięcie programu zapisuje go automatycznie?

#3 mondeo

mondeo
  • 291 posts

Posted 27 March 2012 - 17:52

Już niektualne Przyjechał ponownie i zrobił od początku :):):)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users