Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPod Shuffle error 1418

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Pakoś

Pakoś
  • 2 posts

Posted 16 July 2007 - 18:43

Witam!

Parę miesięcy temu zakupiłem iPoda Shuffle. Wszystko fajnie dopóki nie odmówił posługi :( Poszedłem z nim do serwisu, tam miła Pani zrobiła Restore. Kazała mi zrobić to samo u siebie. Problem w tym, że nie mogę tego zrobić bo wyskakuje ów błąd ;/

Tak znam tę stronę:
[url]http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304508[/url]

Wydaje mi się, ze zrobiłem wszystko co tam kazali... I nic;/ Może źle coś zrozumiałem... Proszę o pomoc.

Mój system operacyjny to 2k.

#2 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 16 July 2007 - 19:14

O błędzie 1418 było już dużo. Wystarczy poszukać. Mała podpowiedź - Apple.pl -> Wsparcie

#3 Pakoś

Pakoś
  • 2 posts

Posted 16 July 2007 - 19:35

Wiem bo szukałem. Ale problem w tym, że robiłem wszystko według instrukcji i nic. Czy to może być wina kompa?

#4 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 16 July 2007 - 22:16

najprosciej sie o tym przekonasz kiedy podlaczysz go do innego komputera i sprobujesz zrobic restore (ale skoro w serwisie zrobiono restore to znaczy ze pewnie tak)

#5 miaw

miaw
  • 1 posts

Posted 24 July 2007 - 10:48

no tak w sumie to smieszny temat z tym errorem 1418 robilam to na dwoch kompach i nie dziala i tak i tak... w sensie restore nie chce sie zrobic bo wyskakuje wczesniej wspomniany blad... zalecenie jest zeby zrobic restore jak jest jakis blad... tyle ze blad 1418 to... blad ze nie mozna zrobic restore tak mniej wiecej wpisany byl na stronie. zagladalam na inne forum i ludzie maja podobny problem i nie moga sobie z nim poradzic jakbyscie cos wymyslili dajcie znac pozdrawiam

#6 OloMac

OloMac
  • 796 posts
  • SkądKoszalin

Posted 24 July 2007 - 13:18

Mnie ten błąd wyskakiwał w komputerach niepodłączonych do internetu. Na laptopie z internetem wszystko działa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users