Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wylamany konektor FPC nr.3 (glosnik, czujnik) - iPhone 3G

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 JaQs

JaQs
  • 27 postów

Napisano 22 marca 2012 - 19:56

Niestety, przy rozbiorce iPhone'a wylamal mi sie konektor od glosnika/czujnika, a dokladniej czarny zatrzask - przy probie podniesienia przelamal sie na pol. Probowalem cos pokombinowac, ale niestety nie przynioslo to oczekiwanego rezultatu - glosnik nie chodzi, konektor zepsuty. Wyczytalem w google, ze jedyny mozliwy ratunek to wymiana calego konektora. W zwiazku z tym: 1. Czy moglby mi ktos powiedziec jaki jest orientacyjny koszt wymiany konektora? 2. Czy zna ktos moze godny polecenia serwis (najchetniej w Krakowie, jednak niekoniecznie), ktory moglby dokonac wymiany?

#2 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 22 marca 2012 - 23:07

1. Taśma iPhone 4G + Audio Konektor Oryginał (2210513867) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o to chodzi?

#3 JaQs

JaQs
  • 27 postów

Napisano 23 marca 2012 - 01:13

Nie. iPhone 3G, konektor FPC nr.3 (glosnik, czujnik). Serwisanci z pewnoscia wiedza o co chodzi. Sam nie mam odpowiedniego sprzetu do przeprowadzenia naprawy w zwiazku z tym bylbym wdzieczny za udzielenie info co do kosztow wymiany.

#4 Ciebiada

Ciebiada
  • 1 postów

Napisano 15 kwietnia 2012 - 10:13

Podbijam. Mam taki sam problem. Wymieniałem ekran i uszkodziłem ten slot. Również jestem z Krakowa :).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych