Witam..
Problem polega na tym że gdy odtwarzam Iphone wyskakuje błąd który próbowałem pominąc poprzez ireb oraz umbrella czy jakoś tak.. W tym i w tym sposobie nie działa gdyż pojawia mi się biały ekran po logo jabłuszka..
Czytałem sposoby na forum ale one wiążą się z tymi dwoma programami proszę o pomoc.
Jezeli ktoś wie jak uruchomić PwnageTool na windowsie 7 także proszę o pomoc..
Dziękuje

Odtworzenie Iphone 3g błąd [1015]
Rozpoczęty przez
sajmon123
, 20 mar 2012 22:58
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 marca 2012 - 22:58
Napisano 20 marca 2012 - 23:37
Padło i próbowałem i nic dalej ..
---------- Wpis dodano o 23:31 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:30 ----------
odpalił dzięki snowbreeze:)
---------- Wpis dodano o 23:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:31 ----------
No i niestety ma radość chyba była zbyt szybka.. telefon odpala ale się zacina przy głównej tapecie..
soft wgrałem zrobiony przez program snowbrezze jakieś pomysły co teraz?
---------- Wpis dodano o 23:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:33 ----------
i dodam że telefon się tak uruchamia dobre pare minut a itunes go nie widzi wtedy gdyż wyskakuje jakis blad prosze o porady cookolwiek gdyz zalezy mi na czasie
---------- Wpis dodano o 23:31 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:30 ----------
odpalił dzięki snowbreeze:)
---------- Wpis dodano o 23:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:31 ----------
No i niestety ma radość chyba była zbyt szybka.. telefon odpala ale się zacina przy głównej tapecie..
soft wgrałem zrobiony przez program snowbrezze jakieś pomysły co teraz?
---------- Wpis dodano o 23:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:33 ----------
i dodam że telefon się tak uruchamia dobre pare minut a itunes go nie widzi wtedy gdyż wyskakuje jakis blad prosze o porady cookolwiek gdyz zalezy mi na czasie
Napisano 20 marca 2012 - 23:52
Dostałeś wskazówkę, gdzie rozmawiamy o błędzie 1015 i tam kontynuuj dyskusję. Zamykam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych