Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

XBMC na iPad i Telewizja Polska - problem

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kris1992

kris1992
  • 663 posts
  • SkądJaworzno

Posted 18 March 2012 - 22:34

XBMC na iPad i Telewizja Polska - problem

Witam.

Mam problem odnośnie Polskich programów typu Ipla, Tvn Player itd przez XBMC.
Wrzuciłem pliki z http://myapple.pl/ap...tml#post1822947 do /private/var/stash/Applications.lINgNK/XBMC.app/Frameworks oraz do /private/var/stash/Applications.lINgNK/XBMC.app/XBMCData/XBMCHome/addons .

Wyświetla mi ten plugin z nazwą TELEWIZJA w XBMC na iPad lecz gdy chce się wejść od razu pisze Błąd skryptu! : plugin.video.polishtv.live

Podmieniałem plik weeb.py i oczywiście librtmp.0.dylib wrzuciłem do Frameworks (ścieżka powyżej)

Ktoś rozgryzł to aby działało na iPad?

Pozdrawiam.

#2 MacieIKS

MacieIKS
  • 88 posts
  • SkądPL

Posted 19 March 2012 - 10:04

Ja mam podobną sytuację, zero reakcji przy włączaniu kanałów weeb.tv Spróbuj odinstalować wszystko, zacznij od instalacji script.module.cryptopy-1.2.6, później plugin.video.polishtv.live-0.0.4-1.zip, po tym zabiegu zamień weebtv.py i biblioteke, Ja przynajmniej tym sposobem pozbyłem się problemu z błędem skryptu, ale pozostał mi do rozwiązania problem z brakiem reakcji na włączenie kanałów... Chociaż jak daje po 5 minutowej próbie przycisk wstecz w XBMC, pojawia mi się dosłownie na 0.5 sek napis WORKING, więc coś się dzieje, ale jeszcze trzeba to rozgryźć. Może ktoś komu to działa zajrzy tutaj i napiszę swoje uwagi. Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users