Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

podświetlający się ekran podczas spoczynku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 oskar075

oskar075
  • 1 postów

Napisano 15 marca 2012 - 01:43

Witam mam problem z moim iphonem 4 16gb od jakiegoś czasu zauważyłem ze mój iphone ciągle się sam podświetla i gaśnie wyskakuje komunikat dosłownie na sekunde ze akcesoria nie jest do tego urządzenia chodź nic niemam podłączone. Dziwne jest to że gdy jest pod ładowarka nic sie nie załącza i jest wszystko ok Iphone sie NIE zalał ani nie upadł dzieje sie tak co około 15 sekund czy wie ktoś co może być przyczyną software 4.3 i ma jb Pozdrawiam

#2 sivienki

sivienki
  • 207 postów

Napisano 15 marca 2012 - 06:16

Pewnie jb :) Zrob restore. Nie rob jb i zobacz.

#3 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 15 marca 2012 - 09:57

Odtwórz go, sprawdź czy będzie ok, potem znów JB i uważaj jakie dodatki wgrywasz - jak będzie źle to gwarancja.

#4 ciaki

ciaki
  • 11 postów

Napisano 19 marca 2012 - 11:50

Podobnie,tylko... Miałem to samo, tylko że w czasie erekcji. Może dla tego że mam 3gs. Po aktualizacji do 5.1 mam spokój- z telefonem oczywiście !

#5 EmotiCon02

EmotiCon02
  • 167 postów

Napisano 19 marca 2012 - 19:32

w czasie czego? :D

#6 ciaki

ciaki
  • 11 postów

Napisano 20 marca 2012 - 00:13

Co w czasie czego ? Byłem akurat z kobietą i zalanczal mi sie i wyłanczał, a ona myślała ze ktoś dzwonił bo za każdym razem podświetlał sie ekran, i tak chyba z dziesięć razy. A że była noc to było to widać. Potem jak wracałem do domu to był całkowicie zawieszony i znowu problem bo nie odbierałem telefonu. Przyjechałem do domu, zaktualizowałem, przeszłoło, i jest na odwrót, teraz mam erekcje jak się telefon podświetla i dzwoni. No tak żle i tak nie dobrze. To chyba wina dużej ilości sms'ów. Już wcześniej miałem z nim problemy- chodzi mi o telefon- najczęściej jak jechałem autem i zmieniał się BTS- wtedy się zawieszał.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych