Witam
Wiem, że było dużo takich tematów, ale żaden nie specjalnie rozwiązuje mój problem. Szukam programu z którego będę mógł prowadzić radio internetowe. Mikrofon i muzyka. Mam już serwer, chce tylko program który mi to umożliwi i teraz najważniejsze chciałbym żeby był darmowy, albo do 5 euro. Widzę, że świetnie by się nadawał VirtualDj ale jest płatny, słyszałem o Nicecast płatny. W QuickTime Broadcast nie nadam muzyki (chyba). Szukam łatwego i taniego programu. Windows ma tyle możliwości, a na takiej maszynie jak Mac nie ma softu ochh

Radio internetowe - broadcast
Rozpoczęty przez
trawis12
, 14 mar 2012 22:56
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 marca 2012 - 22:56
Napisano 15 marca 2012 - 10:44
Ja zapewne też nie rozwiążę Twego problemu, ale obok tego tematu nie mogłam przejść obojętnie.
Chciałabym mieć studio nagraniowe. Ale za darmo. Ewentualnie do 1000pln.
Brak zdolności korzystania z google i znikomy poziom determinacji niektórych forumowiczów szczerze mnie przeraża.
Napisano 16 kwietnia 2012 - 18:02
Spędziłem w temacie tydzień (w marcu) i nic, naprawdę nic nie znalazłem. Nie atakuj mnie proszę, nikomu to w niczym nie pomoże. Ja za to mogę odpowiedzieć, że program spełniający takie oczekiwania to Mixxx, ale nie z App Store tylko Mixxx - Free MP3 DJ Mixing Software
Napisano 16 kwietnia 2012 - 21:07
@ trawis12
no a ja chciałbym mieć darmową wytórnię filmową. Może walnijmy se hollywooda na spółę ;-) Najlepiej tak do 15 euro (Twoje 5 + 5 dorzuci ygg i moje 5). A tak na marginesie: byc moze moje dane sa nieaktualne, ale o ile sie orientuję, to zakładając, ze legalnie chcesz puszczać muzę, przy założeniu 10000 słuchaczy same koszty licencji na muze to ok. 4000.
Napisano 28 kwietnia 2012 - 15:47
Creative commons mój drogi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych