1. W aplikacji Camera+ miałem zapisane kilkanaście zdjęć. W ustawieniach iCloud miałem WŁĄCZONE backupowanie się aplikacji. Jednak przy pewnym podłączeniu do iTunes aplikacja mi się usunęła. Wraz z nią usunęły się zdjęcia. Wchodząc w iCloud -> Manage Storage przy Camera+ widnieje informacja, że w chmurze jest 50MB danych, jak te dane w takim razie pobrać?
2. Usunęła mi się również aplikacja Cut the Rope. W Manage Storage backup był WŁĄCZONY, natomiast w samej aplikacji iCloud Sync był OFF (jaka jest w takim razie relacja między jednym a drugim?). Moje wyniki w Gam Center zostały, ale gra jest czysta? Można jakoś odzyskać save'y?
Aplikacje a chmura?
Rozpoczęty przez
adrien
, 11 mar 2012 21:29
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 marca 2012 - 21:29
Napisano 30 kwietnia 2012 - 19:25
Przyłączam się do pierwszego pytania?.. Jak można odtworzyć dane jednej aplikacji z iCloud???
Bo przecież odtwarzanie całego iPada jest dla mnie śmieszne..
Napisano 03 maja 2012 - 15:48
Ściągnijcie z App Store Camera+
Napisano 09 maja 2012 - 08:42
Sorry źle się wyrazilem...
A mianowicie nie chodzi mi konkretnie o Camera+, ale o każdą inną aplikację...
Ja naprzykład miałem (dalej mam) taką sytuację że mam backup danych z aplikacji paper (kilkanaście rysunków) które były na ipadzie... niedawno 2 letnia córeczka brata skasowała wszystkie rysunki... i teraz pytanie...
Jak mogę je przywrócić z iCloud bez konieczności odtwarzania całego iPada... pozdrawiam
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien
A mianowicie nie chodzi mi konkretnie o Camera+, ale o każdą inną aplikację...
Ja naprzykład miałem (dalej mam) taką sytuację że mam backup danych z aplikacji paper (kilkanaście rysunków) które były na ipadzie... niedawno 2 letnia córeczka brata skasowała wszystkie rysunki... i teraz pytanie...
Jak mogę je przywrócić z iCloud bez konieczności odtwarzania całego iPada... pozdrawiam
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych