Hej,
wiecie czy może zestaw BT Nokii CK-7W współpracuje z 4Sem? Mam taki zestawik i zastanawiam się czy nie zamontować go. Czy dźwięk jest czysty i można spokojnie rozmowiać przy użyciu teko sprzętu?
Zestaw Bluetooth Nokia CK-7W a kompatybilność z 4S
Rozpoczęty przez
Michał Kubowicz
, 09 mar 2012 09:31
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 marca 2012 - 09:31
Napisano 09 marca 2012 - 09:55
Osobiście korzystam z tego zestawu w samochodzie z połączonym w parę iPhonem 4. Z moich spostrzeżeń wynika, że ważną rzeczą jest ustawienie mikrofonu, powinien znajdować się możliwie jak najbliżej przy głowie. Sama jakość rozmowy jest dobra dla odbiorcy siedzącego w samochodzie, natomiast zdarzą się że moi rozmówcy narzekają na zakłócenia wynikające pewnie z transmisji głosu przez BT. Reasumując trzeba się przyzwyczaić, że co jakiś czas będziesz musiał się przełączyć na słuchawkę bo Twój rozmówca będzie miał problem ze zrozumieniem Twojego głosu ! Enjoy.
Napisano 09 marca 2012 - 11:09
Używam z 4S i nie mam żadnych problemów. Nikt nie skarżył się żeby mnie było słabo słychać, ja też słyszę rozmówcę dobrze. Mikrofon mam na górze lewego słupka. Nie jest chyba zbyt czuły, bo jak żona siedząca na prawym fotelu próbowała włączyć się w rozmowę, to rozmówca bardzo słabo ją słyszał.
Napisano 09 marca 2012 - 15:22
Ok, dzieki za info
.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych